Restaurant Vino y Tapas

Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas
Adres
Plaggenstraat 36
5651 CT Eindhoven
Telefoon
06 52087481
Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas
Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas
Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas

U kunt nu op zijn Spaans genieten zonder dat u daarvoor zelf naar Spanje hoeft. Bij Tapas restaurant Vino y Tapas doen zij dat voor u. Hier kunt u heerlijk genieten van het beste dat de tapas keuken u te bieden heeft. In een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Ook kunt u hier betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Al sinds de oprichting in 1992 staat het restaurant in de omgeving bekend als de beste plek voor een avondje zorgeloos uit eten. Bij Vino y Tapas staat de gast centraal, dat is te merken aan het gastvrije personeel. Ook kunt u dit terugvinden in de manier waarop u het eten kunt bestellen. Het is bij Vino y Tapas namelijk mogelijk om twee hele uren lang onbeperkt tapas te eten. En dit voor zeer schappelijke prijs, 24,75 per persoon. U hoeft ook nooit bij te betalen voor een specifiek gerecht. De tapas wordt elke dag vers bereid met de lekkerste ingrediënten zodat de kwaliteit elke dag opnieuw gegarandeerd kan worden. Naast lekker eten kunt u ook genieten van de Vino y Tapas Sangria. Een heerlijke kan met verse vruchten en een lekker wijntje. Ook de sfeer voegt toe aan de gehele ervaring. Het gevoel van een echte Spaanse Cantina is goed nagebootst waardoor u zich echt in Spanje waant.

Laat u dus snel meenemen op een culinaire reis naar het Iberisch Schiereiland. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke avond zijn die ook goed te betalen is. Vooral als u met een Dinercheque of dinerbon van Diner Cadeau betaalt. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10