Turkoise

Dinerbon Eindhoven Turkoise
Adres
Hoogstraat 86 C
5615 PS Eindhoven
Telefoon
040-2453666

Turkoise is leuk restaurant in Eindhoven om uw Dinerbon te besteden. Zeker als u fan bent van de Turkse keuken of deze juist beter wilt leren kennen. Ze serveren er namelijk heerlijke Turkse specialiteiten, bereid op traditionele wijze en met verse ingrediënten. De Turkse stijl vindt u niet alleen terug in de gerechten. Turkoise heeft een tapijten op de vloer en een rijk gedecoreerd restaurant met een weldaad aan kleuren. Net als die Turkse markt waar u in uw vakantie zo genoot van de sfeer, de omgeving en de hapjes… Haal die vakantiestemming terug met uw Dinerbon!

Als het weer het toe laat, kunt u heerlijk buiten zitten in de achtertuin met vijver. Daar aan grenzend ligt ook een grasveld met speeltoestellen voor uw kinderen. Turkoise is dus ook een zeer geschikt restaurant om met het hele gezin te gaan eten. Neem ook gerust uw Dinercheque mee. Bij Turkoise is elk bord gevuld met een heerlijk traditioneel gerecht: vers en vol van smaak! Op de gevarieerde menukaart vindt veel gerechten met kip, lamsvlees en diverse vissoorten. Maar de vegetariërs zijn hier ook op de juiste plek. Met uw Dinercheque kunt u heerlijke groentegerechten bestellen, waaronder gevulde aubergine en een groentestoofpot.

Sluit uw diner af met één van de bijzondere nagerechten. Probeer bijvoorbeeld de ‘’Portakal Sauslu Dondurma’’. Dit is ijs met warme saus van verse geperste sinaasappelen en roomboter, geflambeerd met Turkse wodka. Bij Turkoise kunt u hele bijzondere smaken leren kennen in een aangename ambiance.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10