Wiesen (Alleen voor lunch besteedbaar)

Dinerbon Eindhoven Wiesen (Alleen voor lunch besteedbaar)
Adres
Kleine Berg 10
5611 JV Eindhoven
Telefoon
040 2446666
Dinerbon Eindhoven Wiesen (Alleen voor lunch besteedbaar)
Dinerbon Eindhoven Wiesen (Alleen voor lunch besteedbaar)
Dinerbon Eindhoven Wiesen (Alleen voor lunch besteedbaar)
Dinerbon Eindhoven Wiesen (Alleen voor lunch besteedbaar)

Ben je op zoek naar een restaurant in Eindhoven voor het besteden van je Dinerbon? Wiesen restaurant heet je van harte welkom. Dit luxe restaurant is gevestigd op de Kleine Berg in het centrum van Eindhoven. Wiesen restaurant is een unieke eetgelegenheid om in gezelschap te ontspannen. Aan alles is gedacht: de verrassende menukaart, de vriendelijke bediening en het sfeervolle interieur. Je wordt hier altijd volledig ontzorgd.

Met je Dinercheque ben je bij Wiesen restaurant verzekerd van een lekkere maaltijd. In dit restaurant kom je met je Dinerbon niets tekort. Het is niet voor niets dat ze een Michelinster hebben gekregen. Gasten worden hier warm onthaald door het professionele team met gepassioneerde medewerkers. Hier geniet je van verrassende culinaire hoogstandjes uit binnen- en buitenland. Op de menukaart vind je heerlijke voorgerechten als Coquilles St. Jacques, langoustines, tartaar, ravioli en gerechtjes met ganzenlever. Bij de hoofdgerechten heb je de keuze uit o.a. heilbot, runderlende en kalfshaas. Op de menukaart van Wiesen restaurant vind je ook smaakvolle nagerechten zoals een kaasplank, een bombe van Manjari, en cerises flambées.

Wiesen restaurant is zeer luxe ingericht met sfeervolle verlichting en wanddecoratie. Op de comfortabele stoelen en tafels beleef je gegarandeerd een gezellige avond met je vrienden, familie of partner. Het interieur is, net als het eten dat je hier geserveerd krijgt, klassiek en modern met wereldse invloeden. Je zult je hier dan ook meteen thuis voelen.

Reserveren kan gemakkelijk via het online formulier, maar kan ook per mail of telefoon. Wil je zeker zijn van een plekje op het terras? Bel dan op om je reservering door te geven. Wiesen restaurant is goed bereikbaar. Je kunt de auto parkeren bij Parking 'T Hooghuis op de Keizersgracht, Parking de Witte Dame op de Emmasingel of Parking De Admirant (ook op de Emmasingel). Ben je met het openbaar vervoer? Geen probleem. Het restaurant ligt op loopafstand van station Eindhoven.

Restaurant Wiesen is geopend op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De keuken is open van 12.00-14.30 voor een lunch. Veel plezier met je Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10