Gasterij Schuttershof

Dinerbon Esbeek Gasterij Schuttershof
Adres
Dorpsstraat 2
5085 EG Esbeek
Telefoon
013 516 9242
Dinerbon Esbeek Gasterij Schuttershof
Dinerbon Esbeek Gasterij Schuttershof

De Schuttershof aan de Dorpsstraat 2 in Esbeek is een uniek dorpscafé. Dat unieke schuilt ‘m vooral in het feit dat alle dorpsbewoners stuk voor stuk een beetje eigenaar van het horecabedrijf zijn, waardoor er een aangenaam gevoel van saamhorigheid heerst en je er in een sfeer van oprechte Brabantse gemoedelijkheid een hapje en een drankje kunt doen. Het café is voorzien van een groot terras waar het op zonnige dagen goed toefen is. Kom je met de auto naar de Schuttershof, dan kun je deze probleemloos op het nabijgelegen parkeerplein kwijt. Uitbaters Ellen en Gerrit van Gerven zorgen er samen met hun team van zo’n 20 enthousiaste medewerkers voor dat je het hele jaar door elke dag van de week in het café terecht kunt om er het tegoed van je dinerbon of dinercheque te besteden. De deuren van de Schuttershof gaan dagelijks om half 11 ‘s morgens open en de keuken van het etablissement sluit om half 9 ‘s avonds. Na sluitingstijd van de keuken blijft het café nog enige tijd open om gezellig na te tafelen of om een borrel te drinken. Van maandag tot en met donderdag is de sluitingstijd 1 uur ‘s nachts, op vrijdag en zaterdag 2 uur ‘s nachts en op zondag 10 uur ‘s avonds.

Wil je een hapje eten, dan biedt de Schuttershof je tal van verschillende lunch- en dineropties. Op de lunchkaart prijken volop smakelijke broodjes, tosti’s, salades, eiergerechten en soepen, terwijl je er voor het diner kunt kiezen uit heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Het café was in het verleden ook deels een pannenkoekenhuis, vandaar dat je er ook vandaag de dag nog steeds verschillende verrukkelijke pannenkoekvarianten kunt bestellen. Voor jonge smikkelaars heeft de Schuttershof een kindermenu op de kaart staan. Uiteraard kun je bij dit café ook gewoon terecht voor het drinken van een lekkere kop koffie of thee als je even op adem wilt komen van een wandeltocht door de fraaie omgeving van Esbeek.

Heb je volop van de Brabantse gastvrijheid genoten en is het moment aangebroken om de rekening van al je genuttigde consumpties te betalen, dan kun je daarvoor bij de Schuttershof natuurlijk (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10