Het Havenhuis

Dinerbon Etten-Leur Het Havenhuis
Adres
Geerkade 19
4871CK Etten-Leur
Telefoon
076 - 7620602
Dinerbon Etten-Leur Het Havenhuis

Aan de Geerkade 19 in Etten-Leur vindt u op een prachtige locatie aan het water Restaurant het Havenhuis. Het restaurant bevindt zich in een mooi wit pand met grote hoge ramen, die ervoor zorgen dat het binnen lekker licht is. Dit licht, samen met de industriële inrichting van de ruimte, zorgt voor een moderne, prettige en sfeervolle ambiance. U bent sinds kort in dit restaurant ook welkom met uw dinerbon, dus het is zeker aan te raden om daar eens gebruik van te maken!

In de keuken van restaurant het Havenhuis wordt door een enthousiast keukenteam hard gewerkt aan verassende, smaakvolle gerechten. U bent met uw dinercheque van harte welkom om kennis te komen maken met deze overheerlijke gerechten, die u vindt op het a la carte menu. Omdat ze het in de keuken leuk en belangrijk vinden om te werken met producten van het seizoen, zal u merken dat de menukaart met enige regelmaat wisselt. Dit biedt u de mogelijkheid om bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon steeds nieuwe smaken te ontdekken. Het aanbod aan smaakvolle gerechten bij Het Havenhuis biedt voor iedereen wel wat wils. Begin uw avond met coquilles Saint-Jacques met een crème van Topinamboer, dungesneden Serranoham, gemarineerde groene asperge, citrus vinaigrette en poeder van zeekraal, of ga voor een heerlijke zachte crème van jonge geitenkaas met gepofte tomaat, gekonfijte walnoten met honing, kruidenolie en krokant van peterselie.

Vervolgens geniet u met uw dinercheque van onder andere een tournedos met bloemkoolzalf, truffelsaus, gegrilde courgette en gekruide aardappel wedges, of van een zeebaarsfilet met crème van doperwt, vinaigrette van tomaat, venkel en groenen asperge. Loopt het water u al in de mond? Wacht dan niet langer en ga snel een keer uit eten bij Restaurant het Havenhuis!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10