Hotel het Witte Paard

Dinerbon Etten-Leur Hotel het Witte Paard
Adres
Oude Bredaseweg 15
4872 AB Etten-Leur
Telefoon
076-5012340

Hotel Het Witte Paard ligt in het centrum van Etten-Leur, in een prachtig authentiek pand aan de rand van het Oderkerkpark. Een weekendje in dit hotel is goed te combineren met een fietstochtje in de prachtige omgeving of een bezoekje aan de historische stad Breda. Bij het hotel hoort ook een sfeervol restaurant waar u heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren. Ze zijn zeven dagen per week geopend en accepteren ook uw Dinerbon. Loop gezellig binnen of reserveer alvast een tafeltje via de website.

Op de dinerkaart van Het Witte Paard staan de heerlijkste gerechten, waarbij zo veel mogelijk gewerkt wordt met biologische en lokale producten. Dit kunt u nu ook met uw Dinerbon komen proeven. Onder de hoofdgerechten vindt u een aantal smakelijke vis- en vleesgerechten, waaronder lamsrack, gebakken forel, varkenshaas en saté van kippendij. Deze klassiekers zijn op een unieke manier bereid en worden geserveerd met bijpassende sauzen en garnituren. Dit is smullen geblazen met uw Dinercheque! Bij Het Witte Paard kunt u ook een groot assortiment aan wijnen per glas bestellen. Laat u ook eens adviseren door het enthousiaste personeel. Achteraf kunt u ook een bezoekje brengen aan de wijnwinkel, waar u bijzondere wijnen van gerenommeerde wijnhuizen kunt proeven en meenemen naar huis.

Het Witte Paard organiseert ook regelmatig speciale arrangementen, waaronder een wijnproeverij en een ouderendiner. Dit laatste vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats. Voor slechts €10 kan de 55-plusser komen genieten van een driegangendiner van de chef. Neem dan ook uw Dinercheque mee! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews