La Trattoria - Da Manuel

Dinerbon Geldrop La Trattoria - Da Manuel
Adres
Nieuwendijk 15
5664HA Geldrop
Telefoon
040 879 6391
Dinerbon Geldrop La Trattoria - Da Manuel
Dinerbon Geldrop La Trattoria - Da Manuel

Nu ook met uw dinerbon naar restaurant La Trattoria Da Manuel! In Geldrop aan de Nieuwendijk vindt u dit mooie restaurant. Wanneer u binnen stapt ziet en voelt u meteen de warme sfeer van het restaurant. Prachtige kandelaars boven de eettafels, hier en daar planten en bloemen, en een combinatie van prachtige donkere en lichte tinten. Hier zult u zeker tot rust komen. Ook de geweldige bediening helpt daar mee.  Jong of oud dat maakt niet uit u kunt meenemen wie u wilt! Voor de allerkleinste zijn er namelijk ook heerlijke gerechten om van te smullen!

Elk seizoen laat de chef u kennis maken met typisce gerechten uit Rome en omgeving. Deze worden bereid door Romeinse chefs van restaurant La Trattoria Da Manuel. Deze gerechten worden op een aparte menukaart aan u aangeboden. Als u last heeft van een voedselallergie of intolerantie bent u ook bij La Trattoria Da Manuel aan het juiste adres.  Het restaurant werkt iedere dag met dagverse producten, het is daarom mogelijk om iets lekkers voor u te bereiden met ingrediënten waar u geen last van krijgt. Heeft u dus een noten- of koemelkintolerantie of een glutenallergie, dan is dat zeker geen probleem voor restaurant La Trattoria Da Manuel! Naast uw dinercheque kunt u dus ook gerust gezelschap meenemen met een allergie of intolerantie!

Van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen om deze te verzilveren na het eten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10