Brasserie de Keizer

Dinerbon Gemert Brasserie de Keizer
Adres
Ridderplein 3
5421CV Gemert
Telefoon
0492-361252
Dinerbon Gemert Brasserie de Keizer

Wist u dat u uw dinerbon tegenwoordig kunt besteden op de mooiste horeca locatie van Gemert en omstreken? U bent namelijk van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van een zeer uitgebreide lunch of een meer dan smaakvol dineren bij Brasserie de Keizer. Brasserie de Keizer ligt op een centrale en bijzondere plek in de stad, te weten naast het gemeentehuis van Gemert aan het bruisende en prachtig gerenoveerde Ridderplein. Brasserie de Keizer is geheel ingericht in een oud Engelse stijl, waardoor er binnen een historisch en huiselijk gevoel ontstaat. Wanneer het mooi weer is kunt u ook zeer goed toeven op het grote en zonnige buitenterras, waar u met een hapje en drankje kunt genieten van alle gebeurtenissen op het plein.

In de keuken bereidt een passionele chef iedere avond vuur u de lekkerste gerechten van het a la carte menu. U kunt met uw dinerbon kiezen uit vele verschillende soorten gerechten, die allemaal op hun eigen manier bijzonder zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld in de witte wijn gekookte Zeeuwse mosselen bestellen, die worden geserveerd met drie soorten huisgemaakte sausjes. Ook kunt u kiezen voor een pasta funghi, dit is een smeuïge en romige pasta met verse paddenstoelen. Wanneer u na uw hoofdgerecht nog zin heeft in een dessert, dan heeft u daarin ook vele mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mousse van chocolade gecombineerd met bananen roomijs?

Lijkt het u leuk om een middag of avond te gaan eten met uw gezelschap bij deze gezellige Brasserie in Gemert? Loop dan snel eens binnen met uw dinercheque bij het mooie pand aan het Ridderplein 3!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10