Restaurant de 3 Gebroeders

Dinerbon Gerwen Restaurant de 3 Gebroeders
Adres
Heuvel 1
5674RR Gerwen
Telefoon
040 2906644
Dinerbon Gerwen Restaurant de 3 Gebroeders
Dinerbon Gerwen Restaurant de 3 Gebroeders

Wilt u eten, drinken en gezelligheid?  Ga dan met uw dinercheque naar restaurant de 3 Gebroeders! U kunt de 3 Gebroeders vinden aan de Heuvel in Gerwen. Gerwen is een klein kerkdorpje en de oudste plaats van de gemeente Nuenen. Het is een geweldige plek om met al uw gezelschappen e komen eten. Het restaurant heeft een gezellige inrichting. Het heeft zowel een modern gedeelte als een ouder gedeelte. Zo is de bar in oude stijlen, maar zijn de tafels en stoelen van een moderne stijl. Door oud en nieuw te combineren ontstaan er verschillende bijzondere sferen. Vooral de warme en gezellige sferen zijn heel goed te voelen in het restaurant! Dit komt ook door het leuke team van de 3 Gebroeders. Zij zijn vriendelijk en gastvrij, maar ook zeker heel behulpzaam.

Chef-kok John Sanders en zijn keukenbrigade bereiden een wekelijks wisselend verrassingsmenu. De keukenbrigade kan zich zo ook aanpassen aan uw speciale wensen. Ook wisselt de menukaart regelmatig zodat het aansluit op de verschillende seizoenen. Ideaal voor uw dinerbon! Alle gerechten worden vers bereid met uitsluitend dagverse en goede producten. Zo blijft de kwaliteit van de gerechten hoog en kan u alleen maar genieten van uw gerecht! Ook de drankenkaart is uitgebreid. Op de drankenkaart staan namelijk vele soorten alcoholische en non-alcoholische dranken. Dit kunt u heerlijk combineren met uw gerecht!

U kunt voor zowel de lunch als het diner van dinsdag t/m zondag langskomen bij de 3 Gebroeders. Neem zeker uw dinercheque of dinerbon mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10