Restaurant Olio

Dinerbon Gerwen Restaurant Olio
Adres
Moorvensedijk 2
5674XC Gerwen
Telefoon
040 283 1330
Dinerbon Gerwen Restaurant Olio
Dinerbon Gerwen Restaurant Olio
Dinerbon Gerwen Restaurant Olio

U kunt nu met uw dinerbon naar Restaurant Olio! Een leuk, gezellig en vrolijk restaurant waar u heerlijk tot rust kunt komen! Het restaurant heeft een stralend en chique interieur. Er is gewerkt met donkere en lichte kleuren om zo de warme en frisse tinten goed met elkaar te combineren. Het restaurant is gevestigd in een mooi gebouw. Het straalt dus niet alleen van binnen, maar ook van buiten! Olio kunt u vinden aan de Moorvensedijk in Gerwen. In het restaurant werkt een uitstekend team. De bediening is heel vriendelijk en helpt u heel graag met al uw vragen en wensen, zodat u lekker kan genieten van uw bezoek. Laat ook gerust weten als u een allergie heeft of een bepaald dieet volgt, zodat de koks hier rekening mee kunnen houden.

In de keuken werken de koks met veel passie en liefde aan de gerechten, maar dat niet alleen. Zij gebruiken voor elk gerecht ook zoveel mogelijk verse producten en ingrediënten om de smaak en kwaliteit van het gerecht optimaal te houden. U kunt dus verwachten dat u goede kwaliteit eten krijgt voor uw dinercheque. U kunt heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten verwachten. Ook aan lekkere dranken heeft Restaurant Olio genoeg keuze. Van andere gasten hoort Olio over zowel de service als het eten goede feedback.

Restaurant Olio is geopend van donderdag tot en met maandag van 18:00 uur tot 00:00 uur. Ga voor lekker eten en een gezellige sfeer met uw dinercheque of dinerbon naar Restaurant Olio!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10