Blauw Eten en Drinken Goirle

Dinerbon Goirle Blauw Eten en Drinken Goirle
Adres
Kloosterstraat 4
5051RD Goirle
Telefoon
+31 13 590 2276
Dinerbon Goirle Blauw Eten en Drinken Goirle

Met uw Dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om heerlijk te komen eten bij Blauw Eten & Drinken. Schuif hier aan en geniet van de meest heerlijke gerechten. U kunt hier heerlijk culinair vertoeven door de lekkerste gerechten van de moderne Franse keuken. Kom bij ons tot rust in de ons restaurant met onze eigentijdse en sfeervolle inrichting.

Onze top-chef en zijn keukenbrigade zullen aan het werk gaan om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. U wordt bij Blauw van binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten gelegd met de lekkerste gerechten. Neem een kijkje op onze kaart en geniet van de meest uiteenlopende gerechten. Een ware traktatie voor uw mond. Komt u snel een keer langs om heerlijk te genieten?  We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en leveranciers uit de omgeving. Wij zorgen er voor dat bij u de lekkerste en meest verantwoorde gerechten bij u op tafel komen. Met ons shared dining concept ben je altijd verzekerd van een gezellige avond. Misschien is Blauw Eten & Drinken ook wel dé plek om uw Dinercheque te besteden. Mocht het lekker weer zijn dan kunt u ook nog eens plaatsnemen op ons gezellige terras. Onze oplettende en attente bediening zorgen er ook mede voor dat uw avondje uit eten bij Blauw hét perfecte avondje uit eten is.

Wilt u heerlijk eten in een ongedwongen en sfeervolle setting met gastvrije bediening en heerlijk eten? Dan is Blauw zeker de plek voor u! Ook kunt u hier terecht met uw Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10