Casa Di Renzo

Dinerbon Goirle Casa Di Renzo
Adres
Tilburgseweg 32
5051AH Goirle
Telefoon
06 50613343
Dinerbon Goirle Casa Di Renzo
Dinerbon Goirle Casa Di Renzo
Dinerbon Goirle Casa Di Renzo
Dinerbon Goirle Casa Di Renzo

Culinair genieten met je dinerbon in Italiaanse sferen bij Casa Di Renzo in Goirle

Casa Di Renzo is gevestigd in het centrum van Goirle en staat bekend als een gezellig en sfeervol restaurant voor jong en oud. Het restaurant is ontstaan uit maatschappelijk belang, speciaal gericht op mensen met autisme of eraan verwant. Casa Di Renzo in Goirle is een plek waar mensen zich persoonlijk kunnen ontwikkelen of er kunnen voorbereiden richting een plek binnen de arbeidsmarkt. Gastvrijheid en lekkere gerechten komen samen en dit maakt het restaurant een leuke plek om te ontdekken met je dinerbon. Kom je langs voor een luxe lunch of een lekker diner? De keuze is volledig aan jou.

De Franse keuken en de Italiaanse keuken komen samen bij Casa Di Renzo in Goirle

De basis bij Casa Di Renzo in Goirle is de Franse keuken, maar op de menukaart zie je ook duidelijk een grote knipoog naar de Italiaanse keuken. Geniet bijvoorbeeld met je dinercheque van tal van specialiteiten uit de streek. Denk hierbij aan prachtige Italiaanse Prosciutto de Parma, samen met het eigen Renzobroodje. De lunchplank biedt een gevarieerde lunch en is ook zeker het proberen waard met je dinercheque. Naar wat voor soort gerecht gaat jouw voorkeur uit voor de lunch?

Overheerlijke pizza’s tijdens het diner bij Casa Di Renzo in Goirle

Kom je liever in de avond langs bij Casa Di Renzo in Goirle? In dat geval mogen de pizza’s zeker niet ontbreken bij jou op tafel. Ieder pizza wordt op een traditionele manier in de Italiaanse steenoven gebakken. Uiteraard worden er enkel verse ingrediënten gebruikt. En dat proef je! Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog een tafel bij Casa Di Renzo in Goirle. Je gaat hier zeker weten een leuke en culinaire avond of middag beleven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10