Lunchroom Bij Moeders

Dinerbon Grave Lunchroom Bij Moeders
Adres
Hoofdwagt 6
5361 EW Grave
Telefoon
0486 851610
Dinerbon Grave Lunchroom Bij Moeders
Dinerbon Grave Lunchroom Bij Moeders
Dinerbon Grave Lunchroom Bij Moeders

Heb je een Dinerbon op zak en wil je genieten van een heerlijke lunch in Grave (Noord-Brabant)? Ontdek dan snel Lunchroom bij Moeders in de historische binnenstad van Grave. Deze lunchroom kenmerkt zich door een gezellige sfeer, waarbij gastvrijheid en warmte voorop staan. Je wordt dan ook hartelijk ontvangen door het personeel!

Even bijkomen van het shoppen onder het genot van een verse kop koffie, met liefde bereid. Dat kan bij Lunchroom bij Moeders in Grave. Met je Dinercheque krijg je hier een goede lunch voorgeschoteld. Natuurlijk is een voedzame maaltijd belangrijk, maar bij deze horecagelegenheid staat gezelligheid voorop. De sfeer is hier ongedwongen en informeel. Iedereen is hier welkom, jong en oud. Een ideale eetgelegenheid om gezellig bij te kletsen met vriendinnen of voor quality time met het gezin. Op de lunchkaart vind je allerlei verrassende sandwiches, wraps, tosti's, salades, burgers en soepjes. Wat dacht je van een overheerlijke sandwich met gerookte zalm, een sandwich met pastrami, een tosti met brie of een burger Black Angus? Of kies voor een uitsmijter, een Club Sandwich of Carpaccio Sandwich. Ook aan de kids is gedacht. Zij kunnen met de Dinerbon kiezen voor een goed gevulde tomatensoep, tosti of sandwich met beleg naar keuze. Eet smakelijk!

Lunchroom bij Moeders is modern en industrieel ingericht. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval, wat voor extra sfeer zorgt. De stoelen zijn trendy en comfortabel: ideaal om ontspannen van je lunch te genieten. Bij mooi weer wordt het terras geopend. Geniet van het zonnetje en neem er een fris drankje bij! Met je Dinercheque profiteer je van een onvergetelijke lunch met Brabantse gezelligheid, en dat op een unieke locatie.

Lunchroom bij Moeders is gevestigd aan de Hoofdwagt in de historische stadskern van Grave. De lunchroom ligt vlakbij de haven en de Maaskade, waar je een uniek uitzicht hebt over de rivier de Maas. De lunchroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn ze langer open, van 10.00 tot 20.00 uur. Op zondag en maandag is Lunchroom bij Moeders gesloten.

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10