De Michel Eetcafe en Zalen

Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen
Adres
Haarendijk 4
5076 TM Haaren
Telefoon
0411 - 623185
Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen
Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen
Dinerbon Haaren De Michel Eetcafe en Zalen

In Haaren kunt u met uw Dinerbon genieten van gezelligheid, een bord heerlijk eten en een aantal heerlijke drankjes. Dat kan namelijk bij De Michel, het gezelligste eetcafé van Haren. Sinds 1954 is De Michel in handen van de familie Michels. Destijds was het een typische bruine kroeg met tapijtjes op de tafels, maar tegenwoordig is het een eigentijds, modern en vooruitstrevend dorpscafé. Jong en oud komt hier gezellig samen om te genieten van alles wat De Michel te bieden heeft. Met uw Dinerbon kunt u dit ook zelf komen ervaren. In ons gezellige café voelen de gasten zich vrijwel meteen thuis. Gezellig is ook meer dan een woord bij De Michel. Vrijwel altijd zitten er wel mensen in ons café. Of buiten, op ons mooie terras waar het bij goed weer heerlijk toeven is.

De Michel voorziet de gasten graag van een bord heerlijk eten. De menukaart is compact, maar tegelijkertijd enorm gevarieerd. U kunt met uw Dinerbon zowel tijdens de lunch als tijdens het diner ontspannen genieten van de heerlijke gerechten die wij op tafel zetten. Ook hebben wij een paar interessante opties op de kaart staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van ‘Meters eten’, een verzameling gerechtjes die perfect geschikt zijn om te delen met uw tafelgenoten? Ook de bierliefhebber kan zijn hart ophalen bij De Michel, gezien ons uitgebreide assortiment aan interessante en verrassende bieren.

Komt u gezellig een keer langs met uw Dinercheque? Wij hopen dat u binnenkort bij ons op bezoek komt en we heten u dan ook op voorhand alvast van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10