Brasserie Wolters

Dinerbon Heesch Brasserie Wolters
Adres
't Dorp 94
5384 MD Heesch
Telefoon
0412 474083
Dinerbon Heesch Brasserie Wolters
Dinerbon Heesch Brasserie Wolters
Dinerbon Heesch Brasserie Wolters

Wolters Bar-Restaurant is gevestigd in de gerenoveerde burgemeesterswoning aan ’t Dorp in Heesch. Gelegen in dit mooie en sfeervolle pand ligt het sfeervolle Wolters. Met een mooi terras, een prachtige bar en een ruim opgezette restaurantzaal voelt Wolters als een uiterst aangename plek om te lunchen, borrelen of dineren. Waar u ook voor kiest met uw Dinerbon, wij ontvangen u graag! Kom met uw Dinerbon genieten van Brabantse gastvrijheid.

Bij Wolters kunt u eten voor een eerlijke prijs. In onze keuken werken wij met verse producten uit de nabije omgeving. Dit combineren we tijdens het keuken met internationale topproducten, zodat wij u enkel uiterst smakelijke gerechten kunnen serveren. Bij ons kunt u in een ongedwongen sfeer genieten van uw tafelgenoten, de gezellige ambiance en natuurlijk het heerlijke eten dat wij voor u klaarmaken. Probeer bijvoorbeeld de luxe ‘Wolters Burger’ of de ‘Tonijn Teriyaki’. Wij hebben voldoende interessante gerechten in huis om het u culinair gezien naar wens te kunnen maken!

Wij zouden ons restaurant omschrijven als stoer met een zweem van chic, maar tegelijkertijd joviaal en intiem. Is dat Bourgondisch, Brabants of gewoon typisch Wolters? Wij weten het niet zeker, maar treed binnen met uw Dinerbon en proef en oordeel zelf. Prettig lunchen, uitgebreid dineren of gewoon gezellig met een wijntje op het terras, bij Wolters voelt het allemaal als thuiskomen.

Komt u binnenkort een keer genieten bij Wolters met uw Diner Cadeau Dinercheque? U bent uiteraard ten alle tijden van harte welkom en we kijken uit naar uw bezoek. We hopen dat we u binnenkort kunnen verwelkomen bij Wolters!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10