Restaurant Beaux

Dinerbon Heeze Restaurant Beaux
Adres
Jan Deckersstraat 43
5591HP Heeze
Telefoon
040 2262810
Dinerbon Heeze Restaurant Beaux
Dinerbon Heeze Restaurant Beaux

Ben je eens in de buurt van Heeze? Vergeet dan niet om je Dinerbon mee te nemen en een bezoek te brengen aan Restaurant Beaux. In Restaurant Beaux eet je niet alleen heel stijlvol, maar ook gemoedelijk en tegen scherpe prijzen. Of nu wilt lunchen, uitgebreid of minder uitgebreid wilt dineren of gewoon wilt genieten van kleine hapjes, het kan allemaal in Restaurant Beaux. Gezelligheid staat in het restaurant voorop, dus neem naast je Dinercheque ook je partner, familie of vrienden mee. Zo wordt een gezellige avond gecombineerd met culinair genieten in een prettige ambiance.

Vaste Chef Special Menu's

Of je nu voor de lunch komt of voor het diner, je kunt altijd met je Dinerbon gebruik maken van de vaste Chef Special Menu's zo kun je kiezen voor diverse menu's uit verschillende gangen voor een vaste prijs en daarbij heb je zelf de keuze wat je per gang wilt eten. Voor € 27,50 krijg je een 2-gangenmenu dat bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht. Je kunt ook gaan voor een 3-gangenmenu van € 36,50. Dit menu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht of voorgerecht, tussengerecht en hoofdgerecht. Als je dus niet van desserts houdt, kies je voor de laatste menuoptie. Een 4-gangenmenu voor € 39,50 kan ook. Je krijgt dan een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Heb je echt grote honger of wil je heel lang tafelen? Kies dan het 5-gangenmenu, met voorgerecht, 2x een tussengerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Een vast 5-persoonsmenu kost maar € 46,-.

Uitgebreide keuze in fingerfood

Fingerfood staat bekend als kleine hapjes die je desnoods met je handen kunt eten. Als je niet uitgebreid wilt dineren met een bepaald aantal gangenmenu, dan kun je ook kiezen voor fingerfood. Fingerfood is ideaal als je met meerdere mensen bent en gezellig met een glas wijn of een borrel wilt bijkletsen. Je kunt dan tot 21:00 allerlei fingerfood bestellen dat je met meerdere personen kunt delen. Of het nu gaat om een borrelgarnituur, een kaasplankje, loempia's of olijven, je vindt op de fingerfood kaart altijd wel wat je lekker vindt. En natuurlijk is fingerfood ideaal om meerdere gerechtjes te nemen, zodat je uit allerlei smaken kunt kiezen. Neem ook voor fingerfood je Dinercheque mee en geniet van een gezellige middag of avond met heerlijke kleine hapjes.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 4 /10