Dolce & Gusto Ristorante

Dinerbon Helmond Dolce & Gusto Ristorante
Adres
Dorpsstraat 17
5708GC Helmond
Telefoon
0492 540733
Dinerbon Helmond Dolce & Gusto Ristorante
Dinerbon Helmond Dolce & Gusto Ristorante
Dinerbon Helmond Dolce & Gusto Ristorante
Dinerbon Helmond Dolce & Gusto Ristorante

Geniet van een lunch, een borrel of een hapje bij Dolce & Gusto Ristorante in Helmond

Bij Dolce & Gusto Ristorante in Helmond kun je genieten van een lunch, een borrel, een goed verzorgd diner of een hapje. Kom je met de dinerbon langs met je partner, met je familie, met vrienden of met relaties van het werk? Het is allemaal mogelijk bij Dolce & Gusto Ristorante in Helmond. Om er zeker van te zijn dat er een tafel voor je vrij is, kun je op voorhand het beste even met de dinerbon een reservering maken.

Proef diverse Italiaanse gerechten bij Dolce & Gusto Ristorante in Helmond

De naam zegt eigenlijk al meer dan genoeg, Dolce & Gusto Ristorante in Helmond staat volledig in het teken van ambachtelijke en Italiaanse gerechten. Je hebt bij Dolce & Gusto Ristorante in Helmond de keuze uit diverse gerechten op de à la carte kaart die met liefde samen zijn gesteld door Costantino. Zijn er bepaalde dieetwensen in het spel of heb je een veganistische of vegetarische voorkeur, laat dit in dat geval even weten. Zo weet je zeker dat je met de dinercheque een leuke avond gaat beleven.

Dolce & Gusto Ristorante in Helmond is van woensdag tot en met zondag geopend

Je bent van harte welkom tussen 12:00 uur – 23:00 uur. Voorgerechten, vlees en grill gerechten, visgerechten, salades, mini pizza’s, verse pasta’s, bijgerechten, desserts, special dishes, Chef’s Table en kindergerechten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Dolce & Gusto Ristorante in Helmond. Het personeel ziet je graag verschijnen in het restaurant en kan je uitstekend adviseren over bijpassende wijnen bij ieder soort gerecht. Het restaurant heeft in totaal 30 zitplaatsen in het restaurant en in het overdekte terras is er ook nog eens ruimte voor maar liefst 16 personen. Je geniet hier van een prachtig uitzicht en je kijkt over de prachtige dorpsstraat van Stiphout, onder het genot van het prachtige uitzicht.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10