Grill Factory op Suyt (By Fletcher)

Dinerbon Helmond Grill Factory op Suyt (By Fletcher)
Adres
Scheepsboulevard 2
5705KZ Helmond
Dinerbon Helmond Grill Factory op Suyt (By Fletcher)
Dinerbon Helmond Grill Factory op Suyt (By Fletcher)

Kom met de dinerbon langs bij Grill Factory, op Suyt,(By Fletcher) in Helmond

In Fletcher Wellness-Hotel bevindt zich Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond. De gerechten worden bereid op een Big Green Egg barbecue, waardoor ieder gerecht een aparte smaak krijgt. Ook voor een borreltje kun je bij Restaurant Grill Factory, op Suyt, terecht. Het restaurant heeft namelijk ook een gezellige bar en lounge. Op welke dag kom jij een keer langs met de dinerbon? Het personeel van Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond ziet je graag een keer verschijnen.

Geniet van verschillende vleesgerechten en visgerechten van Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond

Bij Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond heb je de keuze uit een breed scala aan vleesgerechten en visgerechten. Gaat je voorkeur liever uit naar en vegetarisch gerecht met je dinercheque? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem in de keuken van Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond. Maak van tevoren alvast een reservering met je dinercheque en verzeker jezelf van een tafeltje in het restaurant. Met hoeveel personen wil jij graag een keer langskomen in het bourgondische Brabant?

Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond is zeven dagen per week geopend

Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond is zeven dagen per week geopend. Voor het ontbijt ben je van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur - 10:00 uur van harte welkom en op zaterdag en zondag tussen 08:00 uur - 11:00 uur. Voor de lunch ben je iedere dag bij Grill Factory, op Suyt, (By Fletcher) in Helmond van harte welkom tussen 11:00 uur - 17:00 uur en voor het diner tussen 17:00 uur - 21:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10