Proeverij De Bank

Dinerbon Helmond Proeverij De Bank
Adres
Veestraat 46
5701 RD Helmond
Telefoon
0492-474226
Dinerbon Helmond Proeverij De Bank
Dinerbon Helmond Proeverij De Bank
Dinerbon Helmond Proeverij De Bank

Kom proeven en beleven met uw dinercheque of dinerbon bij Proeverij De Bank in Helmond. Dit restaurant heeft een prachtige ligging langs het kanaal dat door de stad loopt. Onze menukaart wisselt mee met het seizoen zodat onze gerechten altijd verse en lokale ingredienten bevat.

Bij ons restaurant bent u welkom voor zowel lunch, diner als een lekkere borrel met wat hapjes. Met onze gezellige en sfeervolle interieur voelt u zich direct op uw gemak. Er hangt een ongedwongen en informele sfeer. Tijdens de lunch kunt u bij ons terecht voor een grote selectie van luxe belegde broodjes, tosti’s, uitsmijters, onze eigen burgers en nog veel meer. Genoeg opties voor iedereen. Wij zouden geen proeverij zijn als u bij ons geen heerlijke etagere zou kunnen bestellen. Deze is beschikbaar vanaf twee personen bestaat uit een selectie van heerlijke warme en koude gerechtjes met stokbrood en kruidenboter. Zo krijgt u van onze ruime kaart zoveel mogelijk mee. Maar ook met het diner hebben wij keuze te over, van burgers tot pasta met gamba’s. Wij hebben een ruime selectie waaruit u kunt kiezen en proeven. Als het weer het toelaat kunt u van dit alles genieten op ons terras aan het water.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Proeverij De Bank in Helmond met uw dinerbon of dinercheque.

De perfecte locatie om gezellig samen te tafelen en te genieten van al het lekkers wat onze kaart te bieden heeft. Ons personeel helpt u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10