Restaurant Portugal Mar

Dinerbon Helmond Restaurant Portugal Mar
Adres
Markt 199
5701RJ Helmond
Telefoon
0492 520 260
Dinerbon Helmond Restaurant Portugal Mar
Dinerbon Helmond Restaurant Portugal Mar

Restaurant Portugal Mar is te vinden in het centrum van Helmond. Bij dit kleine en intieme restaurant kunt u met uw Dinerbon kennis maken met de authentieke Portugese keuken. Eigenaresse Antiona Botas is geboren in Portugal en richt zich met haar restaurant op de keuken uit haar moederland: gegrilde vis- en vleesgerechten, tapas, vispannetjes, gevulde inktvis en natuurlijk Portugese wijnen. U bent van harte welkom om dit alles te komen proeven op dinsdag tot en met zondag.

Meteen als u het restaurant binnenstapt heeft u het gevoel regelrecht in Portugal te zijn beland. Dat komt ook grotendeels door de gezellige Portugese achtergrondmuziek! Dit typische familierestaurant serveert eerlijke gerechten zonder toeters en bellen. Deze kunt u ook met uw Dinerbon bestellen. Op de Dinerkaart vindt u diverse biefstukken met bijzondere sauzen. Wat dacht u van honing-perziksaus of koffie-roomsaus? Als u verschillende vleesgerechten wilt proberen, kunt u ook een mixed grill bestellen. ‘’Mar’’ betekent zee in het Portugees, dus het zal u niet verbazen dat u bij dit restaurant heerlijke visspecialiteiten kunt krijgen. Ze hebben onder andere gegrilde sardientjes, gevulde inktvis en gebakken zeegarnalen. Bestel een smaakvolle Portugese wijn en uw avondje uit is compleet! Restaurant Portugal Mar is heel betaalbaar en ze accepteren ook uw Dinercheque.

Het is ook leuk om met uw Dinercheque onbeperkt tapas te komen eten voor slechts €22,50 persoon. Dan bestelt u allemaal kleine porties van de smakelijkste Portugese lekkernijen. Dit is echt om uw vingers er bij af te likken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10