Ristorante Sicilia

Dinerbon Helmond Ristorante Sicilia
Adres
Steenweg 7-9
5707CD Helmond
Telefoon
0492 53 2616
Dinerbon Helmond Ristorante Sicilia
Dinerbon Helmond Ristorante Sicilia

Ristorante Sicilia in Helmond laat u kennis maken met de Italiaanse keuken in de breedste zin van het woord. Van pasta tot pizza, van oesters tot kreeft. Ze hebben het allemaal. Geniet van de veelzijdige Italiaanse keuken en betaal met uw Dinerbon! Het restaurant wordt gerund door Biago Trovatello, een ervaren chef die de Italiaanse kneepjes van het vak goed heeft begrepen. U bent bij Ristorante Sicilia van harte welkom om te komen genieten van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn.

Bij Ristorante Sicilia staat de Italiaanse manier van koken voor hoogwaardige eenvoud op basis van eerlijke producten. Dat proeft u aan alles! Met uw Dinerbon krijgt u een smaakvol diner voor een goede prijs. Hett klassieke Italiaanse restaurant biedt naast een ruime selectie van pizza’s en pasta’s een uitgebreid assortiment aan bijzondere vlees- en visspecialiteiten. Er is voor ieder wat wils! Varkenshaas, kalfslapjes, ossenhaas, tongfilet, grote garnalen en nog veel meer. Bij veel gerechten kunt u kiezen uit verschillende bereidingswijzen. Wilt u de garnalen het liefst met knoflook-crèmesaus, wodka-meloensaus of met krabvlees en kaviaar? Het kan allemaal met uw Dinercheque. Ristorante Sicilia is rolstoeltoegankelijk, kindvriendelijk en biedt de mogelijkheid voor afhalen.

Het restaurant is niet voor niets vernoemd naar de parel van de Middellandse Zee. U kunt bij Ristorante Sicilia ook een aantal bijzondere Siciliaanse specialiteiten bestellen. Deze keuken verschilt van de Italiaanse en heeft duidelijk invloeden van de Spaanse, Franse, Griekse en Arabische keukens. Kom eten met uw Dinercheque en u zal zich wanen in het prachtige Sicilië!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10