Lunchroom Oom Dagobert

Dinerbon Helvoirt Lunchroom Oom Dagobert
Adres
Vincent Van Goghstraat 3
5268BZ Helvoirt
Telefoon
0411 212525
Dinerbon Helvoirt Lunchroom Oom Dagobert

Oom Dagobert is een lunchroom en ijssalon en bestaat sinds september 2017. Oom Dagobert heeft een frisse en moderne uitstraling. U wordt hier door u door ons vriendelijke personeel geholpen. U kunt hier u dinerbon of dinercheque verzilveren. In deze lunchroom staan klantvriendelijkheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van ons terras. Heerlijk daar te zitten en van uw ijsje te genieten. Oom Dagobert is gevestigd aan het Vincent van Goghplein in het bruisende dorpshart van Helvoirt. Een gezellig plek om even uit te rusten van uw dagelijkse sleur.

Bij ons kunt van diverse gerechten komen genieten. Wij beschikken over een sushi en lunch kaart. Maar ook kunnen wij voor een heerlijke high tea regelen. Wij serveren uitsluitend kwaliteit en hebben daarom ook alleen maar vers gebak en zelfgemaakt smoothies. Zoekt u verkoeling? Dan kunt u ook kiezen voor één van onze Italiaanse schepijs. Ben jij nou jonger dan 6 jaar? Dan mag jij keuze maken van het Kwik, Kwek en Kwak menu. Er zijn drie menu’s samengesteld, waarbij je nog een keuze mag maken uit appelsap, ranja of fristi.

Ben jij ondertussen nieuwsgierig geworden naar het Kwik, Kwek en Kwak menu? Neem dan je papa, mama, opa, oma, broertjes en zusjes mee. Of wil je lekker koffie drinken met een gebakje? Wacht dan niet langer en neem je dinerbon of dinercheque mee naar Oom Dagobert. Wij zijn elke maandag tot en met zondag van 10.00 tot 16.00 uur voor u geopend. Contact opnemen doet u door te bellen naar 0411-212525.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10