Ons Gheluk

Dinerbon Heusden Ons Gheluk
Adres
Vismarkt 9
5256 BC Heusden
Telefoon
0416 - 660101
Dinerbon Heusden Ons Gheluk
Dinerbon Heusden Ons Gheluk
Dinerbon Heusden Ons Gheluk

In het hart van de schitterend gerestaureerde historische vestingstad Heusden staat aan de Vismarkt restaurant “Ons Gheluk”. Gebouwd in de 17e eeuw en voorzien van prachtige muurschilderingen door de Heusdense schilder Petrus van Engelen (1880-1961). U kunt in deze unieke locatie terecht in een van de 3 ruimtes voor een borrel, lunch, uitgebreid diner, bruiloft. receptie of vergadering. Elke gelegenheid is uniek en wij verzorgen dan ook graag maatwerk naar uw wensen. Geniet hier met uw Dinerbon!

In het middeleeuws restaurant, met hoog plafond en historische wandschilderingen, kunt u genieten van onze heerlijke gerechten in een bijzondere ambiance. Ons restaurant leent zich perfect voor grote diners. Deze ruimte is ook zeer geschikt om een feest te vieren met live-muziek.

Geniet met uw Dinercheque van een diner voor een kleine groep in een warme en intieme sfeer in onze brasserie. Deze ruimte beschikt over een eigen bar, feesten en borrels in kleine groepen behoort dan ook tot de mogelijkheden.

In onze middeleeuwse gewelfde kelder onder het restaurant, kunt u op uw gemak genieten van een kopje koffie of borrel. Door de intieme sfeer is deze ruimte ook uitermate geschikt voor kleine zakelijke besprekingen. Ook het organiseren van proeverijen behoort tot de mogelijkheden.

Restaurant Ons Gheluk leent zich uitstekend voor allerlei gelegenheden en gezelschappen. Uw Dinercheque kunt u hier dus prima besteden! Ook is het een perfecte uitvalsbasis voor een dagje in het prachtige Heusden. De wallen, de grachten, de ravelijnen en andere verdedigingswerken benadrukken nog steeds het voormalige strategische belang. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons prachtige restaurant. Vergeet uw Dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10