Cateringwinkel

Dinerbon Hilvarenbeek Cateringwinkel
Adres
Tilburgseweg 25
5081 XH Hilvarenbeek
Telefoon
085 4891085

Dat u met uw dinerbon heerlijk uit eten kunt gaan, en dat het aanbod aan restaurants erg groot is, dat wist u waarschijnlijk al wel. Dat deze restaurants zich verspreid door heel Nederland bevinden ook. Wat u misschien nog niet wist, is dat u met uw dinercheque ook catering kunt financieren voor uw feest, evenement of vergadering. Dit kan bij verschillende cateringbedrijven, waaronder cateringbedrijf de Cateringwinkel. De Cateringwinkel hoort bij Eethuys het Seizoen, een gezellig en goed restaurant dat zich bevindt aan de Tilburgseweg 25 in Hilvarenbeek. Naast dat daar iedere woensdag tot en met zondag voor alle gasten door de chefs heerlijk wordt gekookt, kunnen zijn ook de catering voor uw evenement verzorgen!

Wilt u dus graag iets leuks organiseren, maar maakt u zich liever niet druk over het eten? Schakel dan de Cateringwinkel in met uw dinerbon en zij nemen dit deel van de organisatie voor u uit handen. Of u nu zit te denken aan een uitgebreide lunch met luxe sandwiches, een gezellige borrel met hapjes en fingerfood of aan een compleet verzorgd diner, dit kan de Cateringwinkel allemaal zonder problemen voor u regelen. Neem vooral een kijkje op de website van de cateringwinkel, daar staan alle mogelijkheden nog eens uitgebreid uitgelegd. Ook kunt u natuurlijk contact opnemen met de Cateringwinkel om de aangepaste mogelijkheden te bespreken om uw evenement culinair gezien op rolletjes te laten lopen!

Grijp nu deze kans aan en zet uw dinercheque in bij uw eigen evenement. Geef de catering uit handen aan de Cateringwinkel en u kunt zich volledig focussen op de overige aspecten van de organisatie!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10