De 2 Bourgondiërs

Dinerbon Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs
Adres
Tilburgseweg 51
5081 NG Hilvarenbeek
Telefoon
013 5353537
Dinerbon Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs
Dinerbon Hilvarenbeek De 2 Bourgondiërs

De naam zegt het al; bij de 2 Bourgondiërs kunt u Bourgondisch eten. Hier staan genieten en gastvrijheid hoog in het vaandel. Heeft u net een sportieve fietstocht achter de rug en zin in een bakje koffie of verfrissend biertje op het terras? Dan heten eigenaren Nicolle en Arnoud Derks u van harte welkom bij hun gezellige café-restaurant in Hilvarenbeek! Een unieke bestemming voor uw Dinercheque.

De eigenaren hebben bewust gekozen voor een eenvoudige menukaart met gerechten die zijn samengesteld met ingrediënten van hoge kwaliteit. Zowel voor de lunch, borrel als voor het diner heeft u met uw Dinercheque een uitgebreide keuze aan warme en koude gerechten. Wissel uw Dinerbon in voor een heerlijke bospaddenstoelensoep, rundercarpaccio of smaakvolle varkenshaassaté. Kunt u moeilijk kiezen uit al dit lekkers? Ga dan voor de ‘Kan nie kiezen’ mixed grill bestaande uit Ierse runderbiefstuk, varkenshaas en kalkoenoester geserveerd met huisgemaakte knoflooksaus. Ook de visliefhebbers kunnen bij de 2 Bourgondiërs terecht. Proef eens de heerlijke zalmfilet of slibtongetjes en kies daar uw eigen saus bij. U hoort het al; bij de 2 Bourgondiërs is aan iedereen gedacht!

Ook voor grote groepen is het café-restaurant uitermate geschikt. Zo kunt u vanaf 25 personen genieten van een heerlijke barbecue waarbij u de keuze heeft om zelf te grillen of echte grillwerk over te laten aan het personeel. Bij een groep vanaf 18 personen krijgt u een divers keuzemenu, zodat u gegarandeerd een vlotte service en kwalitatief hoogwaardige gerechten krijgt. Zo kunt u ongedwongen genieten van al het lekkers dat de 2 Bourgondiërs te bieden heeft. Vergeet u uw Dinerbon niet? 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10