Kookgenoten

Dinerbon Hilvarenbeek Kookgenoten
Adres
Gelderstraat 27
5081AA Hilvarenbeek
Telefoon
013-5055846
Dinerbon Hilvarenbeek Kookgenoten
Dinerbon Hilvarenbeek Kookgenoten

Bij Kookgenoten aan de Geldersestraat 27 in Hilvarenbeek kun je culinair genieten met een zachte g. Het centraal gelegen horecabedrijf is voorzien van een moderne inrichting en de vriendelijke personeelsleden zullen je gegarandeerd professioneel, hartelijk en gastvrij ontvangen. Vind je het prettig om goed te zien hoe de kok alle bestelde gerechten klaarmaakt, dan tref je het bij Kookgenoten, want het etablissement is voorzien van een volledig open keuken. Een kijkje in de keuken is voor wat betreft de keukenbrigade van dit restaurant overigens geen enkel probleem, want men steekt er niet onder stoelen of banken dat er uitsluitend met producten van topkwaliteit wordt gewerkt. Wil je je dinerbon of dinercheque benutten om van een hapje en een drankje bij Kookgenoten te genieten, dan kun je daarvoor op donderdag vanaf 9 uur ‘s morgens, op woensdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10 uur ‘s morgens en op zondag vanaf 4 uur ‘s middags bij dit horecabedrijf terecht. Op maandag en dinsdag is de eetgelegenheid gesloten. Op alle openingsdagen sluit de keuken om half 9 ‘s avonds.

Omdat Kookgenoten niet alleen als restaurant maar ook als plaatselijke lunchroom fungeert, kun je er ook zonder problemen aanschuiven als je tijdens het shoppen in Hilvarenbeek bijvoorbeeld even op adem wilt komen met een lekkere kop koffie of thee met een stuk gebak. De eetgelegenheid is ook expert in het bereiden van overheerlijke lunchvarianten, waaronder een luxe broodgerecht met bijvoorbeeld carpaccio, truffelroommayonaise, parmezaanse kaas, krokante ui, pijnboompitjes en sla. Maar ook voor uitsmijters, salades, tosti’s en soep ben je bij Kookgenoten aan het juiste smakelijke adres. Wil je je smaakpapillen graag culinair laten verrassen? Kies dan voor het 2-, 3- of 4-gangen keuzemenu dat vanwege het gebruik van seizoensproducten telkens weer andere verrassende smaaksensaties bevat. Die constante vernieuwing in het smaakaanbod van Kookgenoten is overigens reden te meer om dit etablissement vaker dan slechts één keer te bezoeken.

Heb je van de Brabantse gezelligheid en de Bourgondische lekkernijen genoten en is het tijd geworden om je rekening van alle genuttigde spijzen en dranken te betalen, dan kun je daar bij Kookgenoten vanzelfsprekend zonder problemen het saldo van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10