Roots Foodbar

Dinerbon Hilvarenbeek Roots Foodbar
Adres
Gelderstraat 40
5081 AC Hilvarenbeek
Telefoon
013 5052290
Dinerbon Hilvarenbeek Roots Foodbar
Dinerbon Hilvarenbeek Roots Foodbar
Dinerbon Hilvarenbeek Roots Foodbar

Roots Foodbar in Hilvarenbeek is een restaurant met gepassioneerde medewerkers die er alles aan doen om jou gerechten voor te zetten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteit. Daarbij wordt gewerkt met verse producten, producten die uit de natuur komen en eerlijke producten. Zoek daarom je Dinerbon op en laat je culinair verrassen bij Roots Foodbar. Niet alleen het eten is van hoge kwaliteit, een avondje uit eten is namelijk meer dan goed eten. Het is ook de sfeer, de ambiance en de gastvrijheid van het personeel die voor een geslaagde avond zorgen. Al deze ingrediënten kun je met je Dinercheque ervaren bij Roots Foodbar.

Food

De kaart van Roots Foodbar is uitgebreid, waarbij hapjes, oftewel 'Bites' een grote rol spelen. Deze bites kunnen zowel koude als warme (voor)gerechten zijn, maar je kunt ook diverse bites bestellen als hoofdgerecht. Hierbij heb je de keuze uit verschillende vlees- en vissoorten, met verse groentes en kruiden ter garnering. Het voordeel van de bites is dat het kleine hapjes zijn, waardoor je ook lekker kunt eten als je niet zo'n grote eter bent. Met meerdere personen is het leuk om diverse bites te bestellen en samen te delen. Onder 'delicatesse' worden de grotere gerechten weergegeven, voor diegene die grote honger heeft. Hier kun je wat grotere stukken vlees bestellen, zoals hertenbief, eend of coquille.

Acties

Roots Foodbar heeft voortdurend diverse acties. Met de actie 'Full House' bestel je met je Dinerbon voor een vaste prijs een onbeperkt aantal bites en desserts van de kaart. Zo eet je je buik lekker vol met kleine hapjes. Met de actie '4 of a kind' bestel je van de bites kaart maximaal 4 gerechten. Dit kunnen koude of warme gerechten zijn, een soep en desserts. Ook kun je de Dinercheque inzetten voor een heerlijke high tea. Hierbij krijg je zoet en hartige hapjes en drink je onbeperkt koffie of thee.

Take Away

Maar je wilt misschien helemaal de deur niet uit? Maak dan gebruik van de Take Away. Via de bestellijst bestel je kleine hapjes, grote hapjes of gewoon olijven of bonbons. Je kunt dit ophalen in het restaurant en zo kun je thuis luxe genieten van heerlijke hapjes.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10