High Tea & Pie

Dinerbon Hoogerheide High Tea & Pie
Adres
Ouwe Raedthuysplein 14
4631 VX Hoogerheide
Telefoon
06 23006762
Dinerbon Hoogerheide High Tea & Pie
Dinerbon Hoogerheide High Tea & Pie

Bij High Tea & Pie geniet je van een goed verzorgde High Tea

Ben je voor je dinerbon op zoek naar een kleinschalig en gezellig restaurant waar je kunt genieten van een goed verzorgde High Tea? In dat geval ben je bij High Tea & Pie aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen, zodat er ook voor jouw smaak en jouw gezelschap voldoende keuze is. Reserveer met je dinerbon bijvoorbeeld een Babyshower High Tea, een Low Tea, een Standaard High Tea, een Luxe High Tea, een Kinder High Tea of een High Wine met onbeperkt huiswijn.

Bestel verschillende huisgemaakte taarten en cupcakes

Bij High Tea & Pie weten ze maar al te goed wat lekker eten is. Daarom kun je hier ook verschillende huisgemaakte taarten en cupcakes bestellen. Ideaal als je een bijzonder moment met bijzondere mensen wilt vieren. Kies met je dinercheque bijvoorbeeld voor een van de fondant taarten, number cakes, drip cakes, luiertaarten, bruidstaarten of cupcakes in een bepaald thema. Meer weten over deze taarten, die je met je dinercheque kunt bestellen bij High Tea & Pie? Neem in dat geval gerust even een keer contact op en ontdek de mogelijkheden die er zoal zijn.

Ook voor een goed verzorgde lunch zit je bij High Tea & Pie helemaal goed

Laat je alle zoetigheden of een machtige High Tea liever links liggen? Ook dan zit je bij High Tea & Pie helemaal goed. Op de uitgebreide lunchkaart is er voor ieder wat wils te vinden en je kunt voor een lunch op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 16:00 uur bij High Tea & Pie terecht. Zelf aan de slag gaan met het maken van taarten? Ook dan kun je terecht in de webshop van High Tea & Pie?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10