Hotel De Joremeinshoeve

Dinerbon Kaatsheuvel Hotel De Joremeinshoeve
Adres
Lage Zandschel 17
5171 TD Kaatsheuvel
Telefoon
(0416) 28 20 95
Dinerbon Kaatsheuvel Hotel De Joremeinshoeve

Wist u dat u nu met uw dinerbon ook kunt gaan genieten van een bijzonder diner in het sfeervolle restaurant van Hotel De Joremeinshoeve? U bent daar het hele jaar door van harte uitgenodigd voor een uitgebreid en feestelijk diner met uw dinercheque. U hoeft daarvoor helemaal geen gast te zijn van het hotel, want iedereen is welkom in het restaurant. Hotel de Joremeinshoeve is gelegen aan de Lage Zandschel 17 in Kaatsheuvel, en beschikt naast over een gezellig restaurant ook over een mooi terras met uitzicht op het groen waar u met mooi weer heerlijk kunt genieten van een diner of een glaasje wijn. Omdat Hotel de Joremeinshoeve is gelegen in Kaatsheuvel, is het dé perfecte plek om neer te strijken na bijvoorbeeld een bezoek aan de Efteling!

De gerechten die doorgaans worden geserveerd in het restaurant van Hotel de Joremeinshoeve zijn geïnspireerd op de traditionele Hollandse keuken. Deze keuken is stukken rijker dan u misschien zou denken. De producten uit alle streken van ons land zijn vertegenwoordigd in de gerechten, en deze komen op ambachtelijke wijze samen op de keuken van restaurant de Landereije, zoals het restaurant van Hotel de Joremeinshoeve wordt genoemd. De koks zijn er trots op om u bij uw bezoek met uw dinerbon de smaken van de Hollandse keuken op een nieuwe manier te laten ontdekken, en de bediening voorziet u van de lekkerste bijpassende wijnen. De wijnen komen dan weer niet van Hollandse bodem, maar dat maakt ze zeker niet minder smaakvol.

Kom heerlijk dineren met uw dinercheque bij Hotel de Joremeinshoeve en geniet met uw dinercheque van de rijke smaken van de Hollandse keuken!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews