Leckernij Kaatsheuvel

Dinerbon Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel
Adres
Gasthuisstraat 5
5171 GC Kaatsheuvel
Telefoon
0416-543524
Dinerbon Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel

Bistro De Leckernij in Kaatsheuvel is de ideale locatie om bij te komen na een dagje in de Efteling. Geniet hier met uw hele gezin van een heerlijk diner en een lekker drankje. U bent ook van harte welkom om uw Dinerbon hier te besteden! De bistro is zeven dagen per week geopend en staat bekend om haar klassieke gerechten, vlotte bediening en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Reserveer nu een tafel en ervaar dit allemaal zelf!

De koks van Bistro De Leckernij proberen zo veel mogelijk met herkenbare producten te werken. Veel ingrediënten komen uit het Brabantse land, maar bijvoorbeeld het wild wordt direct uit de Ardennen en Schotland geïmporteerd. Kwaliteit staat bij De Leckernij centraal. Met uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld het Bistromenu van €15,50 of het Klassieke Menu van €27,50 bestellen. De laatste heeft maar liefst vier gangen! In het najaar krijgt u bijvoorbeeld ‘’De optocht van bistroklassiekers’’ (slakken, kikkerbilletjes en mosselen), pompoensoep, geroosterde wildzwijn oesters en honingijs en lavendelroomijs. Dat is nog eens bourgondisch genieten met uw Dinercheque! Bestel er een glaasje wijn bij en de avond kan beginnen.

Kinderen zijn ook van harte welkom bij Bistro De Leckernij. Ze hebben een speciale kinderkaart met onder andere snacks, hamburgers, vissticks en pannenkoeken. Uw kinderen zullen vast ook wel blij worden van een aardbeienpuddinkje met smarties en slagroom! Na het eten kunnen zij terecht bij de kinderspeelhoek, terwijl nu even natafelt. Het personeel van Bistro De Leckernij hoopt u spoedig te mogen ontvangen. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10