Hof Cleyn Mierde

Dinerbon Lage Mierde Hof Cleyn Mierde
Adres
Dorpsplein 18-20
5094 GJ Lage Mierde
Telefoon
(013) 509 27 36
Dinerbon Lage Mierde Hof Cleyn Mierde

Hof Cleyn Mierde is sinds 1990 gevestigd in het Brabantse dorpje Lage Mierde. Sindsdien is de winkel en restaurant een thuis voor velen, maar ook zeer populair onder bezoekers.  Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een heerlijke lunch of diner. Eigenaren Ron en Cobie serveren in hun Brabantse huiskamer gerechten uit de eigen keuken met gastvrijheid vanuit het hart. Ze hopen ook u binnenkort te mogen ontvangen. Neem dan ook gerust uw Dinercheque mee!

De nostalgische sfeer en het smakelijke eten is precies wat u zoekt voor een familiediner, vriendenuitje of romantisch diner voor twee. De menukaart biedt voor ieder wat wils en wordt regelmatig aangepast aan de seizoenen. Alle gerechten worden met zorg samengesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame, lokale en biologische producten. U zult bij Hof Cleyn Mierde geen kant-en-klare producten of smaakversterkers aantreffen! Bestel bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinerbon het Menu van de Zaligheden. Dan krijgt u een keuzemenu van drie gangen waarbij u onder andere kunt gaan voor kabeljauw of een Kempische mixed grill. Kijk ook eens naar de specialiteiten van de chef, voor een extra bijzondere maaltijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van eendenborstfilet met gesmolten eendenlever of kalfszwezerik met truffeljus? Dit is voor de echte fijnproever!

Een lekker drankje maakt uw maaltijd met de Dinercheque compleet. Hof Cleyn Mierde heeft meer dan 30 wijnen op glas en 70 verschillende soorten bier. Houdt ook de agenda van het restaurant in de gaten want er worden regelmatig wijnproeverijen, wijn en wildavonden en beers & bites georganiseerd. Proost!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10