Restaurant De Scheuter

Dinerbon Leende Restaurant De Scheuter
Adres
Dorpstraat 52-54
5595CJ Leende
Telefoon
040-2061686
Dinerbon Leende Restaurant De Scheuter

Welkom bij Restaurant-Brasserie De Scheuter, hier kunt u sinds kort ook uw dinerbon verzilveren. Een fijne keuken in een gezellige sfeer, dat is waar we voor staan. Of het nu gaat om ouderwets genieten van seizoensgerechten in ons restaurant, een high-tea bij de haard of een feest voor de mooiste dag van uw leven. Wij verwelkomen u graag!
Restaurant- Brasserie De Scheuter is gelegen in het mooie Brabantse Leende en biedt een uniek uitzicht op de oude kerktoren van het dorp. Ongeveer 350 jaar geleden was het pand een herberg en een bakkerij. Later bleef de bakkerij bestaan. Sindsdien draagt het de naam De Scheuter: een scheuter is de Brabantse naam van de inschieter van brood in de oven van een bakkerij.

Als het buiten koud is dan kunt u binnen lekker warm terecht in ons restaurant; lekker bij de openhaard lunchen of dineren! A la carte tafelen of een menu naar eigen wens. We denken graag met u mee. In ons restaurant kunt u terecht met zowel een klein als groot gezelschap. In ‘Het oud restaurant’ en de ‘Torenkamer’ is het ook mogelijk om besloten te dineren tot 25 personen

een gezellige high tea of uitgebreide lunch kan allemaal in onze brasserie. Hier kunt u terecht voor echte Brabantse gezelligheid in huiselijke sfeer! In de zomermaanden gaat de pui open, waardoor de brasserie wordt uitgebreid met een groot terras onder de Lindse toren.

De Scheuter is er voor fijnproevers die houden van een warme en sfeervolle avond uit en voor een lunch, high-tea of hapje rondom de haard. Ook met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10