Restaurant Nobel

Dinerbon Leende Restaurant Nobel
Adres
Dorpstraat 42
5595CH Leende
Telefoon
040 2061731
Dinerbon Leende Restaurant Nobel
Dinerbon Leende Restaurant Nobel
Dinerbon Leende Restaurant Nobel
Dinerbon Leende Restaurant Nobel

Wil je je Dinerbon in het mooie Brabant besteden, rij dan de A2 eens af. Hier ligt in het dorp Leende restaurant Nobel. In een mooi pand met voldoende parkeerplaatsen en met een mooi tuinterras kun je ongedwongen en genieten van de gerechten die bij restaurant Nobel worden geserveerd. Restaurant Nobel is nog relatief nieuw, ze zijn in 2017 geopend. Speerpunt bij restaurant Nobel is dat er enkel wordt gewerkt met verse ingrediënten en dat proef je ook in de gerechten terug. De kwaliteit van de gerechten is hoog, maar toch voor een zeer betaalbare prijs. Dus, Dinercheque mee en op naar het Brabantse Leende.

Lunch en diner

Je mag je Dinerbon meenemen voor zowel een lunch als een diner bij restaurant Nobel. De lunchkaart is sober en overzichtelijk, waardoor je een gemakkelijk keuze kunt maken. Je kunt verschillende belegde broodjes als lunch nemen, waarbij je kunt kiezen uit bruin- of witbrood, maar ook voor focaccia brood. Daarbij zijn de broodjes met verschillende producten belegd, waar jij maar zin aan hebt. Als je zin hebt, mag je ook voor een salade kiezen, een uitsmijter of omelet of een soepje. Net zo overzichtelijk als de lunchkaart, ziet ook de dinerkaart en overzichtelijk uit, met alle gangen netjes verdeeld, zoals voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts. De hoofdgerechten zijn ingedeeld in uit de wei, uit de zee en op stok. Zo kies je direct waar je zin in hebt. Wil je een lekkere steak? Of wil je tonijn hebben of wil je een lekkere curry saté op stok hebben? Kinderen kunnen kiezen voor de kinderbox en onbeperkt ranja drinken en een leuke verrassing.

Feesten en zakelijke evenementen

Restaurant Nobel is ook te huur voor als je een feestje hebt te geven, een zakelijk evenement of een vergadering. Voor na een uitvaart is het restaurant een uitstekende locatie voor een koffietafel, waarbij je het zo uitgebreid kunt maken als je zelf wilt, met hapjes en eten. Het fraaie tuinterras is een schitterende en natuurlijk aangelegde locatie om bij mooi weer een evenement of een feestje te geven. De capaciteit voor het restaurant en het tuinterras is 60 personen. Ook voor al je feestjes of evenementen kun je je Dinercheque inzetten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10