Eetcafe De Steenhoeve

Dinerbon Made Eetcafe De Steenhoeve
Adres
Raadhuisplein 1a
4921ZJ Made
Telefoon
0162 684 000
Dinerbon Made Eetcafe De Steenhoeve
Dinerbon Made Eetcafe De Steenhoeve

Op een centrale plek in het mooie dorpje Made ligt een gezellig eetcafé waar buurtbewoners, voorbijgangers en andere gasten elkaar ontmoeten voor een lekker kopje koffie, een lunch of een gezellig diner.  Dit gezellige eetcafé draagt de naam Eetcafé De Steenhoeve en het is al generaties lang een gastvrij trefpunt waar vooral levensgenieters rust en gemoedelijkheid kunnen vinden en zo het goede uit het leven te halen! U kunt dit zelf nu ook gaan doen met uw dinerbon of dinercheque, want daarmee bent u het hele jaar door van harte welkom bij Eetcafé de Steenhoeve. Het café zelf is intiem en smaakvol ingericht en in de maanden waarin het buiten mooi weer is kunt u ook heerlijk drankjes drinken of dineren in de lichte serre of op het zonnige terras.

Bij Eetcafé De Steenhoeve kunt u met uw dinerbon uiteenlopende menu’s bestellen. Zo is er ieder seizoen een speciaal seizoensmenu te verkrijgen met slechts de beste producten van het seizoen! Andere menu’s zij het Trolle menu en het Wildmenu. Naast deze menu’s kunt u ieder weekend deelnemen aan het all you can eat steengrill menu! Stelt u liever zelf een menu samen? Dat kan van het a la carte menu! Een gerecht dat u kunt bestellen zijn de Franse Mosseltjes gebakken in heerlijke kruidenboter. Ook kunt u kiezen voor een Italiaanse Baarsfilet op een groentebedje, Italiaans gekruid en bedekt met kruidensaus.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gezellige eetcafé? Loop dan eens gezellig binnen en vergeet niet dat u met uw dinercheque kunt betalen bij Eetcafé De Steenhoeve!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10