Grill Cafe Onze Buren

Dinerbon Made Grill Cafe Onze Buren
Adres
Nieuwstraat 6-8
4921CX Made
Telefoon
0162 684 000

centraal gelegen in de gezellige dorpje Made vindt u een bijzonder grillcafé dat onderdeel is van hét gezelligste hotel van Made: Hotel ’t Trefpunt. Het is een verzameling van verschillende horecagelegenheden onder een dak, waar grillcafé Onze Buren onderdeel van uitmaakt. Bij grillcafe Onze Buren is het altijd een gezellige boel. Het is dé ontmoetingsplaats voor de inwoners van made waar zij elkaar treffen voor een biertje, een kop koffie, een gezellig feest of om gewoon even met elkaar bij te praten. Wanneer u de echte dorpssfeer van Made wilt ervaren is het dan ook zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan grillcafe Onze Buren, waar u meer dan welkom bent met uw dinerbon of uw dinercheque.

Bij grillcafé Made kunt u dus uitgebreid borrelen met vrienden, familie, collega’s of buren onder het genot van een lekker biertje, een goed glas wijn en heerlijke bijpassende hapjes. U kunt bij Onze Buren echter ook eten met uw dinercheque. Het heet niet voor niets een grillcafé, want u bent iedere vrijdag, zaterdag en zondag welkom voor heerlijke gerechten van de Steengrill. Bij Onze Buren wordt er wat betreft het steengrillen gewerkt met een all you can eat concept. U geniet dan voor een vast bedrag van onbeperkt heerlijke gerechten van de grill, waaronder vis en vlees!

Lijkt het u leuk om de echte sfeer van Made te ervaren in dit gezellige café of wilt u lekker onbeperkt komen grillen? Wacht dan niet langer en breng snel een bezoek aan grillcafé Onze Buren in Made. Vergeet niet om bij dit bezoek uw dinerbon mee te nemen, want hiermee kunt u het hele jaar door betalen bij Onze Buren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10