Hotel-Partycentrum t Trefpunt

Dinerbon Made Hotel-Partycentrum t Trefpunt
Adres
Raadhuisplein 1a
4921ZJ Made
Telefoon
0162 684 000

Aan het Raadhuisplein 1a op een centrale plek in het dorpje Made vindt u Hotel – Partycentrum ’t Trefpunt, een verzameling van meerdere horecagelegenheden die in Made en omstreken zeer goed bekend staan. U kunt er dineren in restaurant De Steenoven, borrel of koffie drinken bij grillcafé onze buren en overnacht in Hotel ’t Trefpunt. In al deze etablissementen bent u met uw dinerbon van harte welkom. ’t Trefpunt is een echt Brabantse ontmoetingsplek voor jong en oud waar buurtbewoners, voorbijgangers en andere bezoekers elkaar treffen voor een gezellig diner of een spetterend feest. Bourgondisch genieten, gezelligheid en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel dus voor een gezellig avond uit eten met vrienden, familie of collega’s kunt u hier zeker terecht met uw dinercheque!

Hotel – Partycentrum ’t Trefpunt bevindt zich op een mooie plek in een natuurrijke omgeving. Activiteiten die u in de buurt kunt ondernemen zijn onder andere een rondvaart door de mooie Brabantse Biesbosch, een bezoek aan de jachthavens van Drimmelen of een fietstocht door de mooie natuur. Ook het bekende attractiepark de Efteling ligt op een afstand van 18 minuten rijden, dus een bezoek aan de Efteling is zeker ook te combineren met een diner of een borrel bij ’t Trefpunt.

Wilt u uw dinerbon graag besteden in het mooie en gezellige dorpje made, maak dan een keus uit alle leuke mogelijkheden die Hotel – Partycentrum ’t Trefpunt u biedt en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek aan het grillcafé, het restaurant of het hotel! Het team van ’t Trefpunt hoopt u snel welkom te mogen heten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10