Ons Restaurant

Dinerbon Mierlo Ons Restaurant
Adres
Marktstraat 82
5731HX Mierlo
Telefoon
0492 666363
Dinerbon Mierlo Ons Restaurant
Dinerbon Mierlo Ons Restaurant
Dinerbon Mierlo Ons Restaurant
Dinerbon Mierlo Ons Restaurant

In het gezellige Mierlo kun je terecht bij Ons Restaurant. Het restaurant is geopend voor diners, dus als je een keertje een gezellig avondje uit eten wilt, neem dan je Dinerbon mee naar Ons Restaurant in Mierlo. Bij Ons Restaurant eet je gerechten uit grootmoeders keuken met een knipoog naar nu. Je weet dus dat je bij Ons Restaurant kunt kiezen uit klassieke gerechten, maar wel met een moderne twist. Daarnaast ben je ook als vegetarier met je Dinercheque welkom bij Ons Restaurant, waarbij je aangeeft hoeveel gerechten je wilt eten. De chef zal dan een heerlijk vegetarische menu voor je bereiden. Ook als je een voedselallergie hebt, dan zal de chef in overleg met jou een menu voor je klaarmaken.

Overzichtelijke prijzen

Je krijgt bij Ons Restaurant geen menukaart voor je met achter elk gerecht een aparte prijs. Nee, hier wissel je je Dinerbon in tegen gerechten voor een heel duidelijke prijs. Je betaald namelijk niet per gerecht, maar per gang. Alle gangen hebben een vaste prijs, zodat meteen duidelijk is wat je betaald voor deze heerlijke gerechten. Een voorgerecht kosten standaard € 12,50 en een hoofdgerecht € 22,50. Eventuele bijgerechten kosten € 4,-. Eventueel kun je voor € 7,50 ook een tussengerechtje nemen. Ten slotte is er nog het dessert met een standaardprijs van € 7,50. Dit zijn dus vast prijzen voor alle gerechten die op de kaart staan.

En wat zijn de gerechten?

Voor je keuze uit een voorgerecht en hoofdgerecht, heb je de keuze uit vier gerechten. Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld een kalfs carpaccio nemen, gemarineerde en gebakken scampi, gerookte peelham of de chefs special, een seizoensgerecht met vlees, vis of vegetarisch. Ook de hoofdgerechten bestaan uit afwisselende producten, zoals witvisfilet, gegrilde parelhoen, cordon blue van speenvarkenfilet of een seizoensgerecht dat ook hier bestaat uit vlees, vis of vegetarisch. Heb je nog steeds honger? Kies dan voor het dessert een klein tussengerechten van runderbouillon met een gepocheerd ei, makreelfilet met currysoep of tomaat garnaal. Bijna kun je je Dinercheque inleveren, maar niet voordat je een dessert hebt gegeten, dat bestaat uit kaasjes, brownie of verschillende soorten ijs.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10