Restaurant Des Werelds

Dinerbon Mill Restaurant Des Werelds
Adres
Hoogveldseweg 1
5451AA Mill
Telefoon
048 547 7210
Dinerbon Mill Restaurant Des Werelds

Restaurant London Street in Mill, voorheen bekend als Des Werelds, is overduidelijk een themarestaurant. Zodra je er binnenstapt waan je je meteen in een echte Londens etablissement. Dat gevoel wordt mede versterkt vanwege de aanwezige klassieke Engelse telefooncel en een heuse oude Londense taxi die boven de bar zweeft. De slogan van London Street is in dit kader erg treffend gekozen: ‘Food Pub Fun’. Het restaurant is elke dag van 11 uur ‘s morgens tot middernacht geopend. Lunches worden tot 5 uur ‘s middags geserveerd. Daarna is de keuken tot half 10 ‘s avonds beschikbaar om je te voorzien van een smakelijk diner. London Street biedt je ook de mogelijkheid om je lunch of diner te combineren met een van de andere uitjes in de omgeving, waaronder een escape room. Let wel, voor dit soort aanvullingen op je dag- of avondprogramma kun je niet het tegoed van je dinerbon of dinercheque gebruiken.

Uiteraard tref je op de menukaart van dit themarestaurant tal van verschillende gerechten aan die een Engelse link hebben. Zo kun je tijdens de lunch onder meer een zogenoemde B.L.T. sandwich bestellen, waarbij B.L.T. voor bacon (spek), lettuce (sla), tomato (tomaat) staat. Vanzelfsprekend kun je bij London Street ook terecht voor de traditionele fish & chips, die geserveerd wordt met remouladesaus en salade. Kies je in dit restaurant een van de andere soorten pub food tijdens je lunch dan worden er sowieso altijd chips in de vorm van grof gesneden gefrituurde aardappelen bij geserveerd.

Voor wat betreft het diner biedt London Street je een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Die kun je overigens ook volgens het unieke ‘dare to share’ concept bestellen. In dat geval deel je je gerecht met één of meer andere tafelgenoten. Wil je je in dat kader door de kok van het restaurant laten verrassen, dan kies je voor de ‘Best of London Street’ optie. In dat geval worden jij en je tafelgenoten gezamenlijk getrakteerd op diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Ongeacht welke menuopties je voor het diner kiest, in alle gevallen zullen je gerechten gecompleteerd worden met traditionele Engelse chips die bestrooid zijn met zwarte peper en zeezout.

Genoten van een smakelijk Engels uitje? Dan kun je bij London Street je dinercheque of dinerbon gebruiken tijdens het afrekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10