Restaurant Passant

Dinerbon Moerdijk Restaurant Passant
Adres
Plaza 11
4782 SL Moerdijk
Telefoon
0168 330013
Dinerbon Moerdijk Restaurant Passant
Dinerbon Moerdijk Restaurant Passant
Dinerbon Moerdijk Restaurant Passant
Dinerbon Moerdijk Restaurant Passant

Restaurant Passant is een opvallende culinaire oase in het industriële havengebied van Moerdijk. Je vindt het horecabedrijf aan de Plazza 11. De inrichting van het etablissement is modern en er zijn zitplaatsen in verschillende vormen en maten aanwezig zodat je er altijd wel een plekje weet te vinden waar je écht comfortabel van je hapje en je drankje kunt genieten. Daarnaast biedt Passant je ook de mogelijkheid om bij mooi weer buiten te eten en te drinken, want voor het pand is een royaal terras gerealiseerd. Met het oog op de locatie waar dit restaurant zich bevind is het ook een erg populaire plek onder flexwerkers en bij hen die graag in een prettige ambiance zakelijk overleg willen voeren. Restaurant Passant is op zaterdag en zondag gesloten. Op doordeweekse dagen kun je er van 9 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht. Let op, de keuken van dit horecabedrijf sluit al om 7 uur ‘s avonds.

Dankzij de ruime openingstijden van dit restaurant heb je er de mogelijkheid om er te ontbijten, te lunchen én te dineren. Als je niet al te veel vrije tijd hebt voor het nuttigen van een uitgebreide lunch, maar je hebt wel behoefte aan een lekkere hap tussen de middag, dan kan de keukenbrigade van Passant je desgewenst ook voorzien van een zogenoemde speed lunch. In dat geval geef je je lunchwensen een uur voor je komst telefonisch of per email door en staat alles al voor je klaar als je bij het horecabedrijf binnenstapt. Binnen 30 minuten kun je vervolgens gewoon weer verder gaan met je drukke dagelijkse werkzaamheden. Op de lunchkaart tref je diverse soepen, salades, sandwiches en eiergerechten aan, maar je kunt rond het middaguur natuurlijk ook voor klassiekers als rundercarpaccio of een Moerdijkse gehaktbal gaan. Dineren bij Passant betekent dat je in 3 gangen keus hebt uit diverse smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten, waaronder Hollandse garnalen, spareribs en soezen gevuld met karamelsaus.

Omdat Restaurant Passant volwaardig acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je er zonder problemen gewoon je beschikbare tegoed gebruiken voor het (deels) betalen van de rekening.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10