't Wagenhuis

Dinerbon Nieuw-Vossenmeer 't Wagenhuis
Adres
Hoogte 17
4681 AB Nieuw-Vossenmeer
Telefoon
0167 502475
Dinerbon Nieuw-Vossenmeer 't Wagenhuis
Dinerbon Nieuw-Vossenmeer 't Wagenhuis
Dinerbon Nieuw-Vossenmeer 't Wagenhuis

Restaurant Het Wagenhuis in Nieuw- Vossenmeer staat al jaren in de omgeving bekend om zijn gezelligheid. Dit is echt de plek waar iedereen uit de omgeving samenkomt, om bij te praten met een heerlijke kop koffie of thee, of om gezellig te dineren met vrienden of familie. Ook ‘s avonds weet iedereen de bar te vinden voor gezelligheid tot in de late uurtjes. Restaurant Het Wagenhuis in Nieuw- Vossenmeer. Dat betekent dus een laagdrempelige, gezellige sfeer waar iedereen altijd welkom is.

 

Voor koffie, lunch of diner: de deuren staan hier altijd wagenwijd open. U eet hier  in de middag heerlijke belegde broodjes, eiergerechten of verse soepen. ‘ S avonds kunt er terecht voorbeeld een fantastische biefstuk of varkenshaas, met een dame blanche of gekarameliseerde Ananas als nagerecht. Ook aan vegetariërs en kinderen is gedacht, met ruime keuze mogelijkheden voor iedereen. En u kunt bij Restaurant Het Wagenhuis in Nieuw Vossenmeer ook terecht met uw Dinerbon of dinnercheque!

 

Echt een klassiek eetcafé, letterlijk en figuurlijk in het centrum van  Nieuw- Vossemeer. Hier kunt u terecht voor gastvrijheid en fantastische culinaire gerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10