Slinders

Dinerbon Nuenen Slinders
Adres
Hoekstraat 35
5674NN Nuenen
Telefoon
040-7800590
Dinerbon Nuenen Slinders

Grillbar Slinders is een knus en gezellig restaurant gelegen aan de Hoekstraat in Nuenen. Slinders is een verbastering van het woord verslinders. Verslinders was vroeger de benaming voor mensen die dieren van de jacht feestelijk bereidden en vervolgens nuttigden. Deze traditie is van generatie op generatie doorgegeven. In 2012 heeft Slinders haar deuren geopend om deze traditie te delen met andere vleesliefhebbers. U bent met uw dinerbon bij ons aan het juiste adres als u een echt vleesliefhebber bent! Het is voor ons als restaurant belangrijk dat uw bezoek aan ons vlot en gezellig verloopt, daarom hebben wij voor u een team klaar staan die zijn uiterste best voor u doet om u snel te helpen en al uw vragen vriendelijk beantwoord. U kunt bij ons binnen gezellig aan de bar zitten of aan een tafeltje, maar wij bieden u ook de gelegenheid om met mooi weer buiten op het terras te zitten.

In onze keuken werken onze koks zo hard mogelijk om u de beste gerechten te laten eten. Om u een idee te geven van onze menukaart zijn hier een aantal gerechten die door onze koks bereid worden: Voorgerechten, de specialiteit biefstuk van de haas, bavette, hoofdgerechten, vis, gerechten ‘voor de grote verslinders’, vegetarisch, gerechten ‘voor de kleine verslinders’ en nog veel meer. Kom dus gerust met uw dinercheque langs, want er is voor jong en oud allemaal lekkers te eten! Ook bieden wij u verschillende lekkere dranken aan.

Bent u benieuwd geworden en heeft u zin in een lekker stuk vlees? Kom dan met uw Dinerbon of Dinercheque snel eens langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10