D'n Oirschotse Kegel

Dinerbon Oirschot D'n Oirschotse Kegel
Adres
Oude Grintweg 69A
5688MB Oirschot
Telefoon
049 957 7800
Dinerbon Oirschot D'n Oirschotse Kegel

D’n Oirschotse Kegel aan de de Oude Grintweg 69A in Oirschot staat al vele jaren bekend als hét bowlingcenter voor de regio. Maar naast het omverwerpen van de ‘pins’ kun je er ook op thematische wijze een heerlijk hapje eten. In het complex bevindt zich tevens Themarestaurant Koning Goedhart, waarbij smikkelende gasten worden ondergedompeld in de tijd van de Middeleeuwen. Dat betekent niet alleen dat het interieur van het etablissement tal van elementen bevat die je doen terugdenken aan de tijd van koene ridders en schone jonkvrouwen, maar ook dat het bedienend personeel de gerechten in passende historische kledij aan je serveert. Het restaurant beschikt ook over een groot terras, zodat je er ook buiten iets kunt eten en drinken als het Nederlandse weer dat toelaat. Themarestaurant Koning Goedhart is op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag kun je er vanaf 1 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht, op donderdag en vrijdag vanaf 3 uur ‘s middags en op zaterdag en zondag vanaf 12 uur ‘s middags.

De mogelijkheden die dit themarestaurant je biedt zijn afhankelijk van het aantal personen die samen met je aan tafel aanschuiven. Is dat aantal kleiner dan 10, dan vaardigt Koning Goedhart gastheer Stef af om een tafelbarbecue voor de gasten te organiseren. Bij bezoekersaantallen vanaf 10 personen presenteert de gastheer zijn gasten een Middeleeuwse menukaart, waarop tal van thematische voor-, hoofd- en nagerechten prijken. Wat te denken van Drakenbloed (tomatensoep met brood en smeersel) of Maribella’s favoriet (pesto toast met knoflookchampignons) waarmee je je 3-gangendiner zou kunnen beginnen? Als hoofdgerecht kun je vervolgens kiezen voor bijvoorbeeld een trollenburger, draken ribs of heksen stoof. En je maakt je historische eetfestijn compleet met een dessert als ‘de galg’ of ‘de 3 musketiers’. Voor kinderen zijn er speciale menu’s beschikbaar met onder meer poffertjes, pizza, pasta of kipschnitzel. Voor groepen van 30 of meer personen organiseert Koning Goedhart ook regelmatig thema-avonden, waarbij de koning in hoogst eigen persoon in het restaurant op bezoek komt.

Heb je van je Middeleeuwse maaltijd bij Koning Goedhart genoten, dan kun je op een uiterst moderne manier (deels) je rekening voldoen met behulp van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10