Restaurant De 3 Cronen

Dinerbon Oirschot Restaurant De 3 Cronen
Adres
Markt 18
5688 AJ Oirschot
Telefoon
0499-575300
Dinerbon Oirschot Restaurant De 3 Cronen

Aan de Markt 18 in het centrum van het Brabantse Oischot vindt u restaurant De 3 Cronen. De 3 cronen is een bijzonder restaurant met een rijke geschiedenis. Het restaurant bestaat uit drie verschillende delen en is gevestigd in een monumentaal pand uit 1650. Zo kunt u met uw dinerbon terecht in ‘het Oischots restaurant’, waar u zich in een historische woonkamer waant. Ook kunt u terecht in ‘de Gevelhof’ en in de ‘Huiskamer’. Iedere ruimte heeft haar eigen sfeer en inrichting en de verschillende ruimtes bieden zowel ruimte voor een romantisch diner voor twee, grote familiebijeenkomsten of een zakelijk diner.

Bij restaurant De 3 Cronen kunt u met uw dinercheque heerlijk dineren in de sfeer van de jaren ’20, maar dan met de kwaliteit van de Frans-Nederlandse keuken uit de 21e eeuw! U kunt met uw dinerbon een drie gangen keuzemenu samenstellen, of losse gerechten bestellen van het a la carte menu. Begin uw avond bijvoorbeeld met een hertencarpaccio met gemengde sla, rode ui, zongedroogde tomaten, walnoten, gebakken spek en frambozendressing. Proef vervolgens van een kalfssukade met truffel, bospaddestoelen, rode uit en spe, die wordt geserveerd met huisgemaakte friet en mayonaise. Als nagerecht kunt u onder andere kiezen tussen een Peche Melba van soft-ijs met perzik, aardbeiensaus en slagroom en een tiramisu die wordt gemaakt van koffie, mascarpone, een vleugje Amaretto en cacao.

Voor een gezellige avond uit eten met uw dinercheque bent u bij restaurant De 3 Cronen aan het juiste adres. Bewonder het prachtige pand en geniet van alles wat de chef voor u in petto heeft. Wij wensen u een fijne avond toe bij De 3 Cronen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10