Themarestaurant Goedhart

Dinerbon Oirschot Themarestaurant Goedhart
Adres
Oude Grintweg 69A
5688MB Oirschot
Telefoon
0499 577800

Waan u in middeleeuwse tijden bij Themarestaurant Goedhart! Denk aan harnassen, schilden kastelen, ridders, koningen en jonkvrouwen. Een bezoek aan Themarestaurant Goedhart staat garant voor een totaalbeleving: Het personeel, de menukaart, de inrichting, alles staat in het teken van de middeleeuwen. Themarestaurant Goedhart is de perfecte locatie voor een gezellig avond met uw gezin, familie of vriendengroep. Geen enkele avond is hetzelfde in dit restaurant.

 

In de prachtige gemeente Oirschot dompelt u zich onder in een Middeleeuwse sferen bij Themarestaurant Goedhart. De tafels zijn er rijkelijk gevuld en het warme personeel heet u welkom met Middeleeuwse gastvrijheid . Wat u eet in de Middeleeuwen? Drakenbloed! Carpaccio Excalibur! Brood! Maar ook een Trollenburger natuurlijk, Draken ribs of Varken van het spit. U kunt hier natuurlijk naartoe gaan op een ‘gewone dag’ maar u kunt er ook voor kiezen om Themarestaurant Goedhart te bezoeken op een zogenaamde thema dag. Op de verjaardag van de koning bijvoorbeeld of op de Diva Bingo. De thema avonden staan garant voor een echte Middeleeuwse ervaring. Kijk vor meer info eens op de website. De nagerechten bestaan uit ouderwetse hangop, kletskoppen, een ijscoupe of een brownie en  hebben namen als: Favoriet van de prinses, of Klant is koning.

 

Ook voor deze bijzonder reis door de tijd, kunt u gebruik maken van uw dinerbon  of dinercheque. Dus trek uw harnas aan, haal uw zwaard uit het vet en waan u in Middeleeuwse tijden in Themarestaurant Goedhart!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10