Het Burgerhuys

Dinerbon Oisterwijk Het Burgerhuys
Adres
De Lind 77
5061HV Oisterwijk
Telefoon
013 203 4357
Dinerbon Oisterwijk Het Burgerhuys
Dinerbon Oisterwijk Het Burgerhuys

In Oisterwijk, een stad gelegen ten oosten van Tilburg, kunt u het Burgerhuys vinden. Het Burgerhuys staat bekend om twee dingen: burgers en speciaalbier. Dit is dus een restaurant waar u ooit geweest moet zijn. Met zijn gezellige sfeer is het namelijk zeker de moeite waard om eens langs te komen. En vergeet dan ook vooral niet uw dinerbon of dinercheque mee te nemen, want hiermee kunt u betalen bij Het Burgerhuys.

 

Voor lunch bij Het Burgerhuys kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Zo zijn er bijvoorbeeld broodjes met pulled pork of gerookte zalm. Verder is de kaart hetzelfde als bij het diner, behalve de voorgerechten.

 

Bij Het Burgerhuys staan verschillende voorgerechten op de kaart, zoals nacho’s, een broodplankje of scampi’s. Bij de hoofdgerechten kunt u onder andere kiezen voor burgers.In de keuken van Het Burgerhuys staat een grote met houtskool gestookte Mibrasa oven, waar de burgers op bereid worden. Zo krijgen de burgers hun echte grillsmaak. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hot & spicy burger, een carpaccio burger of een gorgonzola burger. Ook zijn er nog andere hoofdgerechten die u kunt bestellen bij Het Burgerhuys, bijvoorbeeld spare ribs of saté.

 

Het Burgerhuys is van woensdag tot en met zondag geopend. Op woensdag en donderdag is dit van 17:00 tot 22:00. De keuken sluit dan wel om 21:00, evenals op zondag. Op vrijdag is het Burgerhuys geopend van 17:00 tot 22:00 en op zaterdag van 11:30 tot 00.00. De keuken sluit wel om 21:30. Op zondag is Het Burgerhuys open van 10:00 tot 22:00.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10