Onder de Linden

Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden
Adres
De Lind 63
5061 HV Oisterwijk
Telefoon
013 - 5220414
Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden
Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden
Dinerbon Oisterwijk Onder de Linden

Onder De Linden is een gezellig restaurant in Oisterwijk waar u met uw Dinerbon terecht kunt voor een uitgebreid of bescheiden diner. Een avondje genieten, stappen of terrasje pakken hoeft niet veel te kosten. De heerlijke gerechten en dranken zijn speciaal voor u geselecteerd en schappelijk geprijsd. Bovendien kunt u er ook gewoon met uw Dinercheque betalen! Onder de Linden is ook een zeer leuke plek voor uw volgende feest of groepsdiner. Vraag bij uw bezoek meteen even naar de mogelijkheden bij één van de medewerkers.

De menukaart van Onder De Linden wordt regelmatig aangepast aan de seizoenen. Met de vernieuwde kaart worden zelfs vasten gasten weer verrast! Het motto van Onder De Linden luidt: nóg meer kwaliteit en een nóg scherpere prijs. Dit kan u nu zelf ervaren tijdens een diner met uw Dinerbon. Wilt u echt weer eens uitgebreid dineren? Ga dan voor het keuzemenu van vier gangen dat u zelf mag samenstellen. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere gemarineerde schouderhaas, getrancheerd en geserveerd met champignons, dagverse groenten en een zachte rode wijnsaus. Of is de heekfilet met een kruidenkorst van peterselie, gedroogde tomaat, kappertjes en citroen meer iets voor u? Bij Onder De Linden beleeft u echt weer eens culinair avontuur!

Een uitgebreid diner is natuurlijk pas volmaakt als u ook één lekker dessert heeft bestelt. Bij Onder De Linden is de echte zoetekauw aan het juiste adres met zijn of haar Dinercheque! Zo kunt u onder andere een omgekeerde tarte tatin peer en kaneelijs bestellen. Geniet samen met uw partner, familie of vrienden van een heerlijke avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10