Vuur & Vlam

Dinerbon Oisterwijk Vuur & Vlam
Adres
De Lind 61
5061 HT Oisterwijk
Telefoon
013 521 1035
Dinerbon Oisterwijk Vuur & Vlam
Dinerbon Oisterwijk Vuur & Vlam
Dinerbon Oisterwijk Vuur & Vlam

Aan De Lind in Oisterwijk zijn veel leuke restaurantjes en terrasjes te vinden. Mediterraans grillrestaurant Vuur & Vlam brengt qua concept en stijl iets geheel nieuws naar het centrum van Oisterwijk. U bent er van harte welkom met uw Dinerbon voor een goed vullende lunch of avondmaaltijd. Vuur & Vlam is dagelijks geopend tussen 9:00 en 2:00.

In de avond bent u bij Vuur & Vlam aan het goede adres voor een feestelijk diner met een goed glas wijn. Zeker als u van gegrilde vlees- en visgerechten houdt, zal u hier een prettige avond beleven. Onder de visspecialiteiten vindt u bijvoorbeeld een spies met gamba’s en op de huid gegrilde zalmfilet. Met uw Dinerbon kunt u ook genieten van heerlijk mals vlees, waaronder ‘’the best spareribs in town’’ en diverse biefstukken. U heeft de keus uit maar liefst zeven verschillende steaks, waarbij u zelf de grootte mag bepalen. De gerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur, waarbij u ook zelf een saus, salade en bijgerecht mag kiezen. Zo kan iedereen precies bestellen wat hij of zij lekker vindt! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinercheque afrekenen.

Ook tijdens de lunch is het goed toeven bij Restaurant Vuur & Vlam. Voor de lichte trek zijn er verse stokbroodjes en warme soepen. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan uitsmijters, waaronder de uitsmijter ‘Vuur & Vlam’ met ui, champignon, paprika en een Spaans pepertje. Heeft u echt goede trek? Bestel dan met uw Dinercheque de bourgondische kroketten of de ‘Oisterwijker’: de koning der hamburgers!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10