De Kleine Abtshoeve

Adres
Meerberg 10
4904 SM Oosterhout
Telefoon
06-43275110
Dinerbon Oosterhout De Kleine Abtshoeve

Verstopt in een de prachtige omgeving van Oosterhout in Noord-Brabant vinden we de De Kleine Abtshoeve. Dit bijzondere authentieke restaurant, is omgeven met prachtige bosgebieden en uitgestrekte weilanden. De Kleine Abtshoeve bestaat uit een camping en een sfeervol eetcafé. De camping is een begrip in de omgeving: prachtig verzorgd en voorzien van mooie modern sanitair. De Kleine Abtshoeve is een oase van rust, waar u geweldig kunt ontspannen en uitrusten.

 

De overweldigende natuur van de omgeving is erg geliefd bij fietser en wandelaars. U kunt er uren rondzwerven en nooit uitgekeken raken. U kunt natuurlijk wel honger of dorst krijgen, en dat is dan het perfecte moment om uw dinerbon of dinercheque in te wissel bij De Kleine Abtshoeve! Of u nu komt voor een heerlijk kopje koffie met gebak, of voor een uitgebreide maaltijd na een lange dag fietsen in de natuur: hier zit u altijd op de juiste plek. U zult worden ontvangen met open armen en met de bekende Brabantse gastvrijheid. De inrichting is gezellig, laagdrempelig en eigentijds. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras, vanwaar u een prachtig uitzicht hebt om de omringende natuur.

 

De Kleine Abtshoeve is echt de perfecte uitrust plaats voor fietsers of wandelaars. Het restaurant is het hele jaar geopend.Vergeet uw dinerbon of dinercheque niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10