De Bodega

Dinerbon Oss De Bodega
Adres
Heuvel 40
5341CW Oss
Telefoon
0412 472 184
Dinerbon Oss De Bodega
Dinerbon Oss De Bodega
Dinerbon Oss De Bodega

Als er een regio is in Europa waar men genieten van lekker eten tot een kunst heeft verheven dan is het wel in de Mediterrane streek rondom de Middellandse Zee. De Mediterrane keuken staat bekend om de Pure producten, rijke smaken, heerlijke wijnen en vooral veel gezelligheid. Dit vindt u ook allemaal terug bij Grillkamer De Bodega, een sfeervol restaurant aan de Heuvel 40 in Oss waar u van harte welkom bent met uw dinerbon. De inrichting van het restaurant en de wijze waarop het eten wordt bediend past perfect bij de Mediterrane stijl. Ze laten u de mooiste producten aan tafel zien en verwerken sommige ingrediënten zelf midden in het restaurant. Op deze wijze komt de Middellandse zee wel heel dichtbij en dat allemaal met uw dinerbon!

Op het menu van Grillkamer de menukaart vindt u onder andere tapas, grillgerechten en smaakvolle wijnen. Op welke manier u daarvan wilt proeven met uw dinercheque, dat bepaalt u zelf! U kunt komen borrelen, snel even wat komen eten of juist de hele avond uitgebreid tafelen. Proef van de drie kazen lasagne die is opgebouwd met gegrilde groenten of ga voor de Black Angus hamburger XXL met tomaat, cheddar en truffelmayonaise. Ook kunt u kiezen voor een heerlijk bereidde kreeft.

Wilt u graag alle geneugten van de Mediterrane keuken ervaren in het Hollandse Oss, op een sfeervolle en gastvrije locatie met uw vrienden, familie of collega’s? Kom dan snel langs bij Grillkamer De Bodega en vergeet daarbij zeker niet om uw dinercheque mee te nemen naar het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10