De Nieuwe Wereld

Dinerbon Oss De Nieuwe Wereld
Adres
Heuvel 29
5341CV Oss
Telefoon
0412 658424
Dinerbon Oss De Nieuwe Wereld
Dinerbon Oss De Nieuwe Wereld
Dinerbon Oss De Nieuwe Wereld

Bent u op zoek naar een leuke eetgelegenheid in Oss waar u met uw dinerbon terecht kunt voor een gezellige lunch, een kopje koffie, een borrel met vrienden of een smakelijk diner, dan bent u bij De Nieuwe Wereld helemaal op uw plek. De Nieuwe Wereld is een eigentijdse eetgelegenheid in het centrum van Oss, om meer precies te zijn aan de Heuvel 29. In deze buurt vindt u vele verschillende leuke eetgelegenheden, waarvan u bij enkelen met uw dinercheque terecht kunt. De Nieuwe Wereld heeft echter een unieke look en kaart, met bijzondere klassieke gerechten die zijn geïnspireerd door verschillende internationale invloeden en door de seizoenen.

De gerechten op het menu zijn allen bereid van verse, smaakvolle producten en het menu biedt u veel keus. Zo kunt u met uw dinerbon onder andere komen genieten van Tonijn in Japanse stijl, een salade die uit de keuken van het Andesgebergte komt of een heerlijke schotel met Noorse garnaaltjes. Ook wat betreft lunch en desserts is het bij De Nieuwe Wereld genieten. U bestelt de lekkerste vers belegde broodjes of u geniet van een heerlijk kopje thee, koffie of cappuccino met een New Yorkse cheesecake. Laat u door de bediening daarnaast informeren over het rijke assortiment aan dranken dat past bij de gerechten die u bij De Nieuwe Wereld geserveerd krijgt. Van cocktails tot speciaalbieren en van de lekkerste wijnen tot sprankelend bronwater.

Wilt u graag uit eten gaan met uw gezelschap in het centrum van Oss en vindt u het leuk om tijdens uw diner verassende gerechten te ontdekken uit alle regio’s van de wereld? Breng dan een bezoek aan restaurant De Nieuwe Wereld en vergeet bij uw bezoek vooral niet om uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10